Milyen hátrányom lehet ebből? Hamarosan szülni fogok Gyulán, de nincs fogadott orvosom. Mindenki csak azt kérdezi tőlem, hogy van-e fogadott orvosom? Nem tudom eldönteni, hogy ezzel felelőtlennek számítok-e?
Nem mindegy milyen a kórház. Ahol én szülök, nagyon rázós doki nélkül szülni.
Persze az igaz, azért van ott elvégezze a munkáját, csak ne mindegy,hogy hogy. Ez a szülésznőre is igaz. A mi kórházunkra rengeteg beteg jut, kevés az orvos. Az ügyeletes doki van,hogy 5-6 szülés között ingázik. Ha van olyan,akinek ő a fogadottja nyilván való,hogy vele lesz többet, a többivel,meg amennyit muszáj!
Nekem ismerősöm szült ebben a kórházban fogadott doki nélkül, úgy egyszerre sokan szültek, hát....! Volt,hogy majdnem egy órán keresztül sem a doki, sem a szülésznő nem nézett rá, nem kérdezték,hogy hogy van stb. Jó, persze, megszült, de ő mondta,hogy legközelebb tuti dokit fogad.
Szóval nem mindegy,hogy hol szülsz. Van,ahol úgy kell a fogadott doki,mint egy falat kenyér!
Nem felelőtlen.De arra felkészülhetsz hogy ha van ott más aki fogadott orvostl vagy szülésznőt,akkor te leszel akire utoljára ránéznek.Én egyedül szültem meg a babám 23hétre,mert nem volt orvosom.Nem volt ott senki csak a férjem ,már amikor üvöltöttem,hogy kint a feje akkor jött be valaki.Unokatesóm pedig 3 napig vajúdott és amikor váltásnál jött egy normális doki ,sőrgösségi császár lett mert a baba már belekakilt a vizbe.
Nem rémiszgetni akartlak.Másodjára én fogatdam.Nem is akart elfogadni pénzt,20ezret úgy rejtettem a bonbonba és végig ott volt szülésnél.
Viszont a szomszédunknak nem volt orvose,se szülésznője és rendesen foglakoztak vele.mondjuk ez egy másik korház volt.(mintkét kórház bp)
mikorra vagy kiírva?
én aug 30-ra, és én is gyulára megyek, nekem sincs dokim...!
fel a fejjel, minden oké lesz, elég rendesek ott a dokik!
na majd csak találkozunk a kórházban... :)
neked is könnyű szülést kívánok és egészséges babát!
sok sikert és ne izgulj ( én már kezdek parázni, bár már van egy 2,5 éves fiam... :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!