Felelőtlennek tartanátok ha így vállalnánk be 2. babát?
Figyelt kérdés
Kisfiam 1,5 éves nagyon szeretnénk már kistesót viszont én csak a gyest+csp.ot kapom a férjemnek biztos munkahelye van de ilyenkor télen kevesebb a fizuja(mezőgazdaság)ha levonják a lakáshitelt kb.70 ezer marad belőlle.2011. jan. 20. 12:54
1/29 A kérdező kommentje:
Másik része a dolognak hogy sajnos csak 1 szobás pici házban lakunk és mivel már se szocpol se kedvezmény a gyerekek után igy sajnos nem is tudjuk mikor tudunk majd nagyobbítani a házon....viszont nagyon-nagyon szeretnénk már kistesót.Ti mit tennétek a helyünkben?
2011. jan. 20. 12:56
2/29 anonim válasza:
Hetvenezerből simán meg lehet élni ha csak a gyerekek és kajára kell.
ha a rezsi is abból megy akkor már csak 50 körül marad nem?okosan beosztva annyi is elég ... bár nagyokat ne álmodjatok.
ha lenne bejelentett munkahelye kaphatnátok havi +20.000,- a két gyerek után a mostani szabályok szerint.
3/29 anonim válasza:
ezt nektek kell eldönteni.Ha megfelel,hogy lejjebb kell adni az igényekből és négyen szorongtok egy szobában,akkor vágjatok neki.Ebben senki nem tud tanácsot adni,csak leírni,hogy ő tenné vagy nem tenné.Én nem.
4/29 anonim válasza:
A lakás miatt necces. 1 szoba 2 felnőttnek - 2 gyerknek nem túl ideális, sőt. Ahogy nőnek (pl. a nagyobb), úgy lesz egyre gázosabb. Ha nem tudjátok megoldani 1-2 éven belül a költözést, akkor én nem vágnék bele. De persze a ti döntésetek.
5/29 anonim válasza:
Ez nem inkább felelőtlenség de úgy lehetne jobban mondani hogy nyaralni nem fog és ha nincs autótok akkor már nem is esélyes hogy lesz ... talán ennyivel rosszabb.
6/29 A kérdező kommentje:
Szóval kb. 70 ezer + 2 csp+ 1 gyes lenne amit 4 ünkre kellene beosztani olyan 35-40 ezer lenne ebből a számla....
2011. jan. 20. 12:59
7/29 A kérdező kommentje:
Van bejelentett munka helye már 12 éves dolgozik ott,a munkahely az biztos.DE mi az a 20.000ft kedvezmény annak mi a neve amit kapnánk?
2011. jan. 20. 13:00
8/29 A kérdező kommentje:
Van autónk,az saját nem kell már fizetni.Hát igen sajnos én is a kis ház miatt nem tartom jó ötletnek....pedig majd bele halok hogy lehessen egy kistesó... :-(((
2011. jan. 20. 13:02
9/29 anonim válasza:
családi adókedvezmény a meglevő gyerekre már jár a tesóra meg magzati kor 91. napos terhesség esetén igényelhető legkorábban. Terhességet igazoló orvosi papir kell róla.
10/29 A kérdező kommentje:
Bocsi :-)) Szóval nem 12 éves hanem 12 éve dolgozik ott a munkahelyén :-))
2011. jan. 20. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!