Felelőtlennek tartanátok ha így vállalnánk be 2. babát?
30.000.-ből étel, ruházkodás, pelenka, gyógyszer? hát, nem hangzik túl jól :(
ha annyira szeretnétek tesót, miért nem adod fél évre bölcsibe a "nagyot" és mész el dolgozni? akkor gyedet kapnál amiből kijönne a kicsit kajája.
tudom, még pici a bölcsihez de ha azt nézed, hogy utána neki 2 évig jobb élete lesz, nem annyira nagy áldozat.
amúgy hány évesek vagytok?
ha fiatalok, akkor még várnék mert 1 szobás lakásban 4en elég mostoha körülmény :(
Igen nekem is ez lett volna a köv. kérdés hogy fogjátok birni mert 40.000,- ből -esetleg kicsit több- autó nélkül akárcsak a balatonra is nagyon gáz - ha nem laktok füreden -
elég cudar kilátásokat soroltunk itt Neked.
ne viccelj már, minek hitel a hozzáépítéshez?
tegyétek el minden hónapban azt amit a kistesóra tudnátok költeni! így egyrészt látjátok hogy jönnétek ki, másrészt nyárra meglesz a pénz a hozzáépítéshez, ami nem baj ha nem egyből lesz kész, ráértek vele, nem igaz?
oh, nagyon fiatalok vagytok :)
találj egy bejelentett munkát, tegyetek félre, bővítsétek ki a házat és jöhet a kistesó! :)
Ő kap kézhez 70.000ft ot ilyenkor télen mivel mezőgazdaságban dolgozik és ilyenkor kevés a munka nyáron 150.000-160.000ft ot kap kézhez.
De ha a mostant nézzük a 70.000ft ból lejön a 40.000ft a számákra akkor marad 30.000ft+ a gyes és csp (25.800ft+13.300ft+13.300ft) ami azt jelenti hogy kb. 82.000ft maradna kajára,pelusra,gyógyszerre stb....
Nekem 9 évesen lett volna tesóm mert a szüleim épitkeztek fiatalon.
Nem voltunk nyaralni csak utánna de nem lettem lelkibeteg.
Üljetek le és beszéljétek meg számoljatok a tesóhoz még 5 év múlva se vagy fiatal és a párod se de akár két év alatt is drámaian tudtok változtatni a körülményeiteken ha tesztek félre ebben igaza van az egyik elöttem irónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!