A szülésnél nagy hátrányom származik belőle, hogy nem járok fölkészítő tanfolyamokra, meg tornára sem?
Figyelt kérdés
2008. márc. 4. 10:28
1/5 anonim válasza:
Biztosan hasznos lenne de én se jártam,mégis megszültem a babát gond nélkül.Hidd el ott(szülőszobán)ott mondenki azon lesz hogy megkönnyítse a dolgodat.Mindent elmagyaráznak és segítenk.
2/5 anonim válasza:
nem,biztos olvasol sokmindent,amit ott tudni kell, abban akkor ott is tudnak segíteni.Én sem járok tornára,eleget mozgok itthon, nem is tudnék még arra is eljárni.
3/5 anonim válasza:
Még ha nem is olvasol semmit, minden rendben lesz.
Egy barátnőm sokat "készült", aztán még a szülés utáni percekben is azt várta, mikor hal bele a lehetséges komplikációkba.
Mások azt mondják ott, akkor úgysem jut az ember eszébe, mit is mondtak, hogyan lélegezzen, lazítson stb.
Ott a szülésznő, az orvos és szerencsés esetben az apuka, és amit kell, azt úgyis mondják.
4/5 anonim válasza:
Én nem jártam, és így is meglett a baba, azt mondta az orvos, ügyesebben nyomtam, mint akik tornára jártak :)
5/5 anonim válasza:
A tested tanfi nélkül is tudja, h mit tegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!