Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindenki azt kérdezi hogy...

Mindenki azt kérdezi hogy jöne e már a baba? Most mit válaszoljak erre ha nem akarom hogy megtudják hogy probálkozunk?

Figyelt kérdés
ugy utálom ezeket a kérdéseket. de mindeki eztkérdezi. van hogy 1 személy mindig ha találkozok vele. van hogy sumákolva kérdezik hogy "hallom hogy terhes vagy"megf ilyeneket. szoval nálunk ez mindennapos ha elmegyek valahova kérdezik. én erre aztmondom hogy még nemakarunk,merrt nemakarom hogy megtudják hogymár mi probálkozunk. elég rosz érzés. mi már 19 honapja probálkozunk de még edig namkart jönni a baba. persze dokihoz járok,de akkor is rosz ha eztkérdezgetik. mit mondjak nekik hogy végre leáljanak
2008. júl. 11. 16:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ez ellen sajna nem lehet mit csinálni. Én is ebbe vagyok, mi is 19 hónapja próbálkozunk. És nekünk is állandóan ezt a kérdést kell mindenhol hallgatnunk.

Idegesítő már néha.. :(

2008. júl. 11. 16:56
 2/18 anonim ***** válasza:
46%
Szia. Szerintem kimérten, hűvösen felelj, hogy ő lesz az első, akinek szóltok, ha terhes leszel. Ha valakire nem hat a szép szó, egy kicsit durvábban le lehet szerelni.
2008. júl. 11. 16:57
 3/18 anonim ***** válasza:

Na igen nem könnyitik meg a helyzeted. Szerintem ha kérdik mosolyogj bájosan és mond azt ezekre a kérdésekre,hogy úton van. Vagy azt,hogy majd jön ha akar. Valami lyen kitérő választ.

Ez majdnem olyan mind amikor tőlem kérdezgették mikor megyek férhez .Egyszerüen csak annyit mondtam májusban...:)))

2008. júl. 11. 16:57
 4/18 A kérdező kommentje:
igen csak ha aztmondom hogy majd jön ha jönni akar akkor rájönnek hogy mi már probálkozunk,és mindenki rajtunk kuncog majd.
2008. júl. 11. 17:00
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanilyen helyzetben vagyok, mint te! Nálunk már az esküvőkor elkezdték, hogy biztos azért házasodtunk, mert jön a gyerek (miért, mert szerelemből már össze se lehet házasodni???) Mi is próbálkozunk, de senkinek nem mondom el. Amikor kérdezik megadok egy határidőt, amitől megnyugszanak és nem kérdezősködnek tovább. Valamit találj ki te is pl. majd ha befejezem a főiskolát, majd ha lesz lakásunk, majd ha kifizettük a kocsit, majd ha berendeztük a lakást - vagy valamit, ami hihető szitu nálatok. Ezt is mindenkinek egyesével el kell majd mondani, de legalább egy időre békénhagynak.

Sok sikert!

2008. júl. 11. 17:00
 6/18 A kérdező kommentje:
nálunk is ez volt mikor férhezmentem nekünk is aztmondták hogy jön a baba. utánna mivel nemjött azt hogy elvetettem. én mondogatom a házat is de nemhasznál semmit.
2008. júl. 11. 17:02
 7/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen nincs semmi kuncogni való.

Hogyha ennyire zavar ez a dolog akkor mondjuk mond azt,hogy majd eljön annak is az ideje,de hogyha hamarabb érkezne akkor annak is örülnétek, és pont.

Szurkolok,hogy mielőbb így legyen.

2008. júl. 11. 17:03
 8/18 A kérdező kommentje:
és nemcsaládtagok kérdezik hanem az utcámn akikkel találkozunk. szinte mindeki. aztjkivánom bárcsak sikerülne már a baba,és mondhatnám büszkén hogy igen terhes vagyok
2008. júl. 11. 17:03
 9/18 anonim ***** válasza:
73%
Sziasztok! Én is ugyanebben a helyzetben vagyok mint ti! Én erre azt szoktam mondani, hogy a következő 5 éves tervben benne van! Aztán mindenki azt gondol amit akar! Nem igaz? :) Szerintem mondd ezt te is annak a "bizonyos" személynek, aztán elgondolkodik rajta! De esetleg ha nagyon unod, hogy állandóan kérdezi, feled azt, hogy "És nálad mikor lesz baba?" Nekem is az egyik ismerősöm folyton ezt kérdezgeti, aztán hallottam, hogy ők még régebb óta próbálkoznak mint mi, aztán egyszer visszakérdeztem, hogy "És nálatok, mikor jön már a trónörökös?" hát mondanom sem kell, hogy azóta sem kérdezi... És kívánom, hogy valami kitérő válasszal le tudd rázni ezt a "bizonyos" személyt! Remélem minél hamarabb összejön nálatok is a baba, és büszkén mondhatod mindenkinek, hogy ANYA LESZEK!!! Szorítok!
2008. júl. 11. 17:05
 10/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen a szurkolást. nemzavarna ha nem kuncognának de az a baj hogy tudom hogy akkor mégjobban kibeszélnének.mert az egyik ismerősömnek 4 éve nemsikerül és mindenki tudja és ugy kibeszélik hogy bisztos nemfejlődött kia méhe ,meg hogy nemis lesz azoknak soha gyrekük. engem nagyon zavarna ha ilyeneket mondanának. csak az a baj hogy csak a szemembe megértök. a hátam mögött meg ürölnének is neki
2008. júl. 11. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!