Szerintetek összejött a baba? Már két éve próbálkozunk. Bővebben lennt.
"Szeptemberben már csináltam négy különböző tesztet, ami erős pozi volt." Erős pozi!!
Teljesen felesleges akkor a többi iromány, ez a lényeg!
Muszáj dokihoz elmenned, ha van baba-ha nincs, de nagyon valószínű h van!
Szia! Először is nyugi, van ott egy pici életke!
A petefészekciszták, igaz okozhatnak pozi eredményt, de azoknak is csak egy-két fajtája, szóval az esélye, szinte egyenlő a nullával.Szerintem, ha eddig nem volt ilyen cisztaszerű gondod, akkor biztosan nem az.
A pozitív teszt az baba mindenképp, és ezt tudatosítsd magadban.Ha meg erősek lette a tesztek, az azt jelenti, hogy már nagyon sok a HCG a szervezetedben, és ezt a baba termeli.A hasad csak esetleg a puffadástól nagyobb, még a méh ilyenkor szinte ugyanakkora, mint alapállapotban.Az sem baj egyébként, ha görcsölsz egy picit, mert még a szervezet emlékszik a mensesre, és produkálja ugyanazokat a tüneteket.Nálam ez volt.A mellfeszülés, és nagyobbodás az tipikus tünet, az rendben:)
Most ha jól számoltam, 6 hetes múltál, a jövő héten, mikor dokihoz mész, már több mint 7 hetes leszel, tehát már fog látni szívhangot, ha minden igaz:)
És miért ne látna!!!!!
Boldog babavárást, és ne feledd, csak OPTIMISTÁN!!!!!
15 hós anyuja, és 10 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!