Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindenki azt kérdezi hogy...

Mindenki azt kérdezi hogy jöne e már a baba? Most mit válaszoljak erre ha nem akarom hogy megtudják hogy probálkozunk?

Figyelt kérdés
ugy utálom ezeket a kérdéseket. de mindeki eztkérdezi. van hogy 1 személy mindig ha találkozok vele. van hogy sumákolva kérdezik hogy "hallom hogy terhes vagy"megf ilyeneket. szoval nálunk ez mindennapos ha elmegyek valahova kérdezik. én erre aztmondom hogy még nemakarunk,merrt nemakarom hogy megtudják hogymár mi probálkozunk. elég rosz érzés. mi már 19 honapja probálkozunk de még edig namkart jönni a baba. persze dokihoz járok,de akkor is rosz ha eztkérdezgetik. mit mondjak nekik hogy végre leáljanak
2008. júl. 11. 16:53
1 2
 11/18 anonim válasza:
70%
sziasztok!!!talán közhely de én is ebben a cipőben járok,már olyan pofátlanul is leállítanak,hogy már rosszul vagyok bizonyos személyektől...viccesen azt szoktam mondani,hogy még az apja ringatja,ha csóválja a farkát!!!erre jót röhögnek és már azt sem tudja mi volt a kérdés
2008. júl. 11. 17:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez jó:)

Köszi a tippet:)))

2008. júl. 11. 17:58
 13/18 A kérdező kommentje:
UTOLSO ELŐTTI VÁLASZOLONAK. EZ TÉNYLEG JO!
2008. júl. 11. 18:05
 14/18 anonim ***** válasza:
59%

Sajnos ezen sokan átmegyünk, az emberek már csak ilyenek. És a legrosszabb, hogy a stressztől és a görcsös akarástól csak még nehezebben jön össze a pici. Szerintem próbáld meg valahogy nem a szívedre venni ezeket a kérdéseket (a visszakérdezés tényleg jó taktika). Tudom, hogy ezer oka lehet, hogy még nem sikerült Nektek a baba, de ne foglalkozz azzal, ki mit gondol, és főleg ne stresszelj emiatt! Ki tudja, ha ki tudod zárni a kellemetlen kérdéseket, egyszer csak sikerül, ami nálunk is: jövő péntekre várjuk a kisfiunk érkezését.

Szívből szorítok Nektek!

2008. júl. 11. 18:31
 15/18 anonim ***** válasza:
41%

Szia! Én szerencsé vagyok. De a lényeg. Mit érdekel ki mit gondol? Ne azon agyalj ,hogy a falurádió mit terjeszt. Hanem éld az életed. és hidd el ha nem stresszeled magad ezen könnyebb lesz minden. Sajnos az emberek már csak ilyen tapintatlanok. De nem lehet úgy egy egész életet leélni, hogy állandóan azzal foglalkozol,hogy ki mit gondol. A

Anyósom ilyen és tényleg belebolondult papírja van róla.

2008. júl. 11. 19:41
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
jaj, annyira értem, amit mondasz. én is teljesen ki vagyok ettől. sajna erre szerintem nincs recept, hogy mit is mondjunk, de mi is valami viccel próbáljuk elütni. olyan válaszokat adunk (ezt így most meg nem mondom, hogy mit, mindig a helyzet hozza), hogy 1. abbahagyják a kérdezősködést, 2. zavarba jöjjenek, 3. teljesen elbizonytalanodjanak, hogy mi mit is akarunk. Ha nagyon idegesít vki, ilyet is benyögök, hogy féltem az alakom, ezt rólam úgysem hiszi el senki, de elég hülye válasz ahhoz, hogy ne kérdezzen többet.
2008. júl. 13. 20:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Érzékenyen érint ez a dolog megértem, de én biztosan melegebb éghajlatra küldeném el a kíváncsiskodót!!!!!!!

Na erről pletykáljanak!!!

2008. júl. 14. 00:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a 6. válaszolónak igaza van. A következő 5 éves tervben benne van - ez jó válasz. Amúgy meg senkinek semmi köze hozzá. Az utóbbi pár évben gyakran hallom ismerőseimtől, hogy mindenkivel közlik: "baba projekt van" , vagy "dolgozunk rajta" stb. Szerintem ehhez senkinek semmi köze. Mi sem mondtuk senkinek. Amikor pozitív lett a teszt, akkor sem kürtöltük szét. Olyan jó egy picit ketten örülni a titoknak, hogy már nem vagyunk egyedül!
2008. júl. 18. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!