A Vivien tucatnév? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 14:49
1/9 anonim válasza:
Pár éve az volt, most kezd megint kiszorulni, úgyhogy már nem :)
3/9 anonim válasza:
Engem nem érdekel. Most már bármikor megérkezhet a mi Vivienünk. Szerintem szép név, sok becézési formája van, és gyönyörűen cseng a vezetéknevünkkel.
Most már mindenki kezdi megszokni a környezetemben, de először előítéletekkel voltak e névvel kapcsolatban.
Valamiért negatív személyiséggel párosították a Vivien nevet........na ezt majd mi megtörjük.
4/9 anonim válasza:
Szia!Nekünk is tetszett,de nem az lett,épp azért mert sok volt belőle.Most már talán nem-HAnna,panna,PankaAnna,ezek a menők most.
5/9 anonim válasza:
Múlt évben szültem,a sok név közül,kettő maradt a listán mikor menni kellett a kórházba,az egyik a Viven volt. Amikor megszületett a lányom,kérdezték mi legyen a neve,mondtam hogy két név van...Amikor kimondtam hogy Vivien, elkezdet nevetni az egyik orvos és azt mondta,mindíg az Üvegtigris jut eszébe,mert abban kiabálta a Csoki hogy Vivieeen!! Így a másik név mellett döntöttem, így a lányunk Dorina lett :o)
6/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Amúgy nem tucatnév!!!!
7/9 anonim válasza:
nem tucatnév,és szerintem nagyon szép:)Vivi,az olyan aranyos.Nekem egy Vivien Lilim van
8/9 anonim válasza:
Csak azért olyan gyakori, mert maga a tökély.
9/9 Menőcsajszi72 válasza:
Nem, nem annyira. Adj a kislányodnak Vivikét ha annyira tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!