A Jázmin tucatnév?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 13:06
1/18 anonim válasza:
Tény,hogy egyre gyakrabban választják ezt a nevet,de ha nektek tetszik,akkor nem kell ezzel foglalkozni.A nővérem most fog szülni,Amina Jázmin lesz a baba neve.
2/18 anonim válasza:
9 hetes a kislányom,és a Jázmin,és a Bianka nevet kapta,ami szerintem gyönyörű név.Pont azért választottuk,mert rengeteg kislány baba született az ismerősi körbe,de egy sem Jázmin.Én nem mondanék le erről a névről,az a lényeg hogy neked mi tetszik. :)
3/18 anonim válasza:
szia, én 2-t ismerek, 5-8 év közöttiek
4/18 anonim válasza:
nem, de szerintem nem szép név. olyan fura
5/18 anonim válasza:
nekem nem tetszik, de ha nektek igen, hajrá. az én lánykám neve (Tamara) is némely embernek nagyon tetszik, néhányan -még a családban is- ódzkodnak tőle, de ez a mi szívünk választása! Ha úgy érzitek, hogy ő Jázmin, akkor ne tétovázzatok.
6/18 anonim válasza:
Bizony, Nektek kell dönteni, tény hogy kezd tucatnévvé válni. Én kis faluban lakom, itt van 3 , de ismerős körben még ismerek legalább három kislányt.
(zárójelben: nekem nem tetszik) De ne törődj, ki mit mond, hiszen a Te babád, Te nevezed el:)
7/18 anonim válasza:
utolsónak: vagy inkább ő. meg az apja.
8/18 anonim válasza:
A lányom Szonja Jázmin.
A fiam meg Bence Márk.
Nem érdekel, hogy tucatnév, vagy sem ezek tetszettek, a Jázminhoz pl. én ragaszkodtam.
10/18 anonim válasza:
amikor én szültem, 10 hónapja, tele volt a szülészet kis Jázminokkal..., már előre sajnáltam őket, ha ovisok, iskolások lesznek, hogy tudják majd megkülönböztetni a sok Jázmint. ugye régen is voltak tucatnevek (Mária, Erzsébet, Éva, Katalin...stb..), de ezeket a neveket sokféleképpen lehet becézni, így, ha egy osztályba került több Katalin, meg tudták őket különböztetni: volt Kati, Katus, Kató, Katinka, Kata stb..., na de a Jázmint nem is lehet becézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!