A Jázmin tucatnév?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 13:06
11/18 anonim válasza:
Nekem semleges,nem adnám a babámnak,bár van más név is ami virág név és tettszik pl.Boglárka-a férjem nem akar virág nevet adni neki pedig az én nevem is virágnév....
12/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.A baratnom most fog szulni,es neki is Jazmin lesz a babaja neve.
13/18 anonim válasza:
Sajnos már tucatnév, úgy mint a Hanna, Virág és még sorolhatnám.
Nekem is sok név tetszett, de pont azért nem adtam a lányomnak,mert nem akartam, hogy egy legyen a sok Jázmin és Hanna között.
14/18 anonim válasza:
Szerintem igen, tucatnév. De a mi időnkben, 30-35 évvel ezelőtt meg a Katalin, az Erzsébet, a Judit, Zsanett, ilyenek voltak a tucatnevek. Ilyen mindig volt, és mindig is lesz. Nem azt kell nézni, hogy mennyire gyakori, hanem hogy a szülőnek tetszik-e. (a gyermeket nem lehet megkérdezni:-( ). Bár sokan szerintem már sportot űznek abból, hogy különleges, egyedi, ritka neve legyen a csemetéjüknek, mert akkor a gyerek szintén különleges lesz!! És nem csak a szülőnek, hanem az egész világnak! Szánalmas!
15/18 anonim válasza:
Én csak egy Jázmint ismerek, egyébként szép név, bár nekem első hallásra mindig a virág jut először eszembe, nem pedig, hogy egy név.
16/18 anonim válasza:
A lányom Anna Jázmin.
A fiam meg Balázs Márk.
Nem érdekel, hogy tucatnév, vagy sem ezek tetszettek
17/18 anonim válasza:
Igen, sajnos, mára az lett. Néhány év és tele lesz Jázminokkal az ovi. Gyönyörű név, de elvesztette különlegességét.
18/18 anonim válasza:
Kishúgom Jázmin, nekem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!