Hanna Lili? Vagy Lili Hanna? Hogy tetszik nektek? Szép név vagy tucatnév?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 14:08
11/25 anonim válasza:
miért baj ha mostanában többen adják ezt a nevet?attól még szép!20 évvel ezelőtt meg 100-ból 40 mária és erzsébet volt!és akkor?nekem a hanna tetszik!
12/25 anonim válasza:
Nekem a Hanna tetszik, a Lili nem. Viszont én sem választanám egyiket sem, mert annyira gyakoriak mostanában.
Amúgy vezetéknév-függő.
Ha hosszabb a vezetéknév, akkor Lili Hanna sorrend. Ha rövid, akkor fordítva.
13/25 anonim válasza:
Nekem a Lili Hanna jobban tetszik. Azt nem érzem, hogy otthon mennyire tucat név, mivel külföldön élünk. Ha a fiam lány lett volna, Lili Dorka lett volna.
14/25 anonim válasza:
Én kislányom Lili:)Engem egyáltalán nem zavar,hogy esetleg mostanában többen adják ezt a nevet.Nekem a Lili Hanna tetszik.:)
16/25 anonim válasza:
Divat lett mindkét név mostanában. Barátnőm nemrég szült, a kislánya Lili Hanna lett.
17/25 anonim válasza:
Mindkettő tucat :(
2009-es listán: Hanna 3. Lili 7. helyen áll.
Nekem a Hanna tetszik amúgy, a Lili egyáltalán nem.
18/25 anonim válasza:
Szép név mindkettő:) Azonban kicsit tömrgnévnek tnnek.A lányomnak én a Lilla nevet adtam,s szerintem is a két névnek kicsit össze csengőnek kell lennie.(pl Jülia Lilla) de ez csak példa..
19/25 anonim válasza:
Nagyon szép ,de nagyon tucat!!!Hanna,Anna,Panna,Jázmin,Fanni,Kira,Mira!!!Mind tucat!!!Üdv:egy kórházi csecsemőápoló
20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
Szerintem is tucat név, bár nekem nagyon szép. Ettől függetlenül valószínűleg nem fogom választani...
2010. okt. 6. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!