Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ítélik el az embert, ha...

Miért ítélik el az embert, ha őszintén leírja, hogy a gyerek nevelés nem neki való?

Figyelt kérdés
De tanult belőle, és az első után nem vállalt többet. Az őszinte érzés és az, hogy ezt nem is tagadja, miért ennyire elítélendő?
2023. jan. 29. 07:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%

Gondolom mert arra gondolnak, hogy nem kellene hogy a meglévő gyereke tudomást szerezzen erről. Márpedig ha úton útfélen hirdeted, az lesz a vége.

EZT a részét ítélném el én is.

Nem azt hogy így érzel, szíved joga. De tartsd magadban, ne tedd tönkre vele a gyereked.

2023. jan. 29. 07:45
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem hangoztatom a gyerek előtt. Sosem tennék ilyet.
2023. jan. 29. 07:50
 3/17 anonim ***** válasza:
43%
Sajnálom, Kérdező. De miért szültél egyáltalán? Családi, társadalmi nyomásra? A férjed kedvéért? Ez komoly döntés, nem lehet visszacsinálni.
2023. jan. 29. 08:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Mert nem volt elég önismeretem még akkor. Valóban nem gondoltam arra, hogy nagyon nehezen fogom bírni. Férjhez mentem, a férjem nagyon akarta, hogy legyen gyerekünk. Én meg gondolkodás nélkül beleegyeztem. De sajnos nagyon nehezen bírkóztam meg a vele járó dolgokkal.
2023. jan. 29. 08:10
 5/17 anonim ***** válasza:
26%

"Nem hangoztatom a gyerek előtt"

Csak mindenki másnak. Ő is tudni fogja ÉS ez a gáz.

2023. jan. 29. 08:12
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Hol ítélnek el például?
2023. jan. 29. 08:13
 7/17 A kérdező kommentje:
Másnak sem hangoztatom. Tévedés. Itt írtam csak le őszintén. És le is húztak miatta.
2023. jan. 29. 08:17
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
Azért, mert a többség ezt nem meri még önmagának se bevallani. A szülők nagy többsége nem tud gyereket nevelni. Nem azért, mert hülye, vagy nem akar, hanem azért, mert kva nehéz és nem tud előre felkészült mindenre. Egy kisangyal személyiségű gyerek szulojenek lenni nem kihívás, de az átlag gyerek sokkal problemasabb
2023. jan. 29. 08:20
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
Én nem ítélem el. Az érzéseidhez jogod van. Az, hogy te ezt milyen formában adod ki nem mindegy. Ha csak kiírod magadból egy lapra azzal nem ártasz senkinek. De ha a gyerek fejéhez vágnád, hogy bár ne szülted volna meg azt nyilván elítélik. Ha tudod diszkréten kezelni ezt az érzést nem hiszem, hogy nagy gond lehet belőle.
2023. jan. 29. 08:22
 10/17 anonim ***** válasza:
28%

Neveltetés, társadalmi nyomás és IQ szint kérdése.

Nem ítéli el őket mindenki. Én 5 gyereket tervezek (ha lesz rá pénz) bár még egy sincs. :D De ettől függetlenül vannak gyerekes és gyerektelen ismerőseim is, kifejezetten olyanok is, akik jelenleg azt mondják, sose lesz gyerekük. Tőlem ők is ugyanolyan támogatást kapnak, mint a gyerekesek.

Éld úgy az életed, ahogy neked tetszik, ahogy te élvezed. Ha neked így jó, te boldog vagy, akkor ne érdekeljen mit mond más.

2023. jan. 29. 08:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!