Mikor szokik le arról, hogy visítson az orvosnál?
Kisfiam 15 hónapos, sosem rajongott az orvosért vagy a védőnőért, de nagyjából tűrte a vizsgálatokat. 11 hónapos korában soron kívül mennünk kellett egy helyettes orvoshoz, aki rettentő bunkó volt vele, és annyira megijedt tőle, hogy azóta már ha kint meglátja az épületet az utcán ordítani kezd. Ez a rendelőben sokkal rosszabb lesz, dobálja magát, és úgy ordít, hogy másnapra bereked, semmit nem lehet hallani tőle, de még kint az utcán a parkoló autóban is hallja férjem ilyenkor. Már mindent próbáltam, hátha jobb lesz, de semmi nem érdekli, nem is a saját orvosunkkal van a baj, ő tök lazán kezeli, csak rohadtul irritál, hogy tőlünk zeng az egész utca, a gyerek meg úgy retteg, mintha tényleg a vágóhídra vinném. Akkor is ezt csinálja, ha hasonlóan kinéző helyre megyünk, egyszer egy pláza wcben játszotta ezt el, ahova pelenkázni kellett vinnem, mert ott is fehér csempe volt a falon.
Szóval azt értem, hogy neki traumatikus volt az a paraszt orvos, de nem fogja még fel, amit mondok neki, mesén és bábozáson keresztül se. Meddig lesz ez még így? Gondolom idővel elég értelmes lesz hozzá, hogy ne rettegjen halálosan a fehér csempés termek látványától, de az mennyi idő?
Nekem 18 hónapos a fiam.most kezdte..
Hivd hazhoz a dokit
Jézusom, de kellemetlen lehet...
Az nem opció, hogy az orvos menjen ki hozzátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!