Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám 14 hónapos...

Hogyan tudnám 14 hónapos kislányomnak beadni a gyógyszereit és vitaminjait, vagy kitakarítani az orrát úgy hogy nem visítson?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 10:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha szívom az orrát vagy csak a tengervizes spréből akarok neki fújni,ordítva menekül. Ha valamit beakarok neki adni,összeszorítja a száját,vagy kiköpi. Sem kanállal,sem adagoló fecskendővel nem engedi. 6ember kell hogy lefogja,és úgy ordít mintha nyúznám.
2011. máj. 12. 10:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszereket szed? Mi csak a vigantolt adjuk neki és a cebiont. Egyiket joghurtba, másikat vízbe kapja. Az orrtisztítást szegény már biztos valami tragédiának éli meg. A mi ennyi idősünk megengedi- nem mondom, hogy élvezi, de nyugodtabb, ha közben látja a tv-t.
2011. máj. 12. 12:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Ő is csak vigantolt,és cebiont szed. A vigantolt csak-csak beveszi,de a másiknak legalább a fele mindég kifolyik. Próbáltam kanállal,fecskendővel,teába,sehogy nem jó. Ha fújni akarok az orrába,mert elég sokat el van dugulva,állandóan elrántja a fejét és általában a szemében landol a cucc. Úgy vergődik,mint egy fuldokló. Csak úgy tudom megcsinálni,ha valaki lefogja. Annyira ordít hogy borzalom,és ugyan ez van az orrszívózással is. Hiába mutattam már neki én is,és az apja is,mintha magunknak is fújnánk,vagy orr szívóznánk,semmit nem ér. Ha nagy ritkán kúpot kell neki adni,na akkor világvége van. Mikor még kisebb volt hagyta. A védőnő nem érti meg hiába mondom milyen,és milyen hisztit levág,de akkor is csináljam! De hogyan??? Teljesen tanácstalan vagyok!
2011. máj. 12. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk ugyanez a helyzet a vitaminnal, mi is cebiont adunk neki, és pár napja azt találtuk ki, ami végre bevált, hogy a lázcsillapítós dobozban lévő adagoló fecskendőbe odaadjuk neki a kezébe amikor fürdik és játék közben kiszívogatja belőle kis segítséggel. Így nem lesz olyan a ruhája sem ami nem utolsó szempont azt hiszem, mivel tiszta ragacs szokott lenni minden előtte. Remélem segítettem.

2011. máj. 15. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!