Hogy a jobb? Ha mondom, hogy ne kiabáljon, visítson, vagy ha nem?
Lányom is ordít egész nap, de én annak tudtam be, hogy mama és anyósom is nagyon erőteljes hangon beszél, lányom meg napi több órát van velük kapcsolatban.
Én sokáig kérleltem csak, de volt, hogy elszakadt a cérna, és ráordítottam. Semmi nem használt....
Talán kinövi, vagy ő ilyen habitusu lesz..
Nálunk a Dóra, a felfedezőből lopott kis dalocska vált be : "Sárkány alszik, sárkány alszik, halkan cssss, halkan csss, ha felébred lesz itt, ha felébred lesz itt hadd-el-hadd, hadd-el-hadd!" Suttogva elkezdek énekelni és lenyomom a látványos lopakodást - a végén meg jót nevetünk, immár csendesebben. :)
4 éves és 20 hónapos lurkók anyukája
ő még nem beszél, csak pár szót, labda, cumi, anya, lapát, baba, apa. kb. ez a repertoár. ja meg a hápi, ami kacsa lenne. ezen kívül csak hangutánzókat. már mondtam neki többször, hogy anya nem süket, és előbb megteszem ha valamit rendes hangon "kér". de eddig nem nagyon érdekli. :(((
nálunk senki nem beszél hangosabban az átlagnál, kiabálni se szoktunk, szóval nem tudom, miért csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!