Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van, hogy túl sokat nyomkodját...

Van, hogy túl sokat nyomkodjátok a telefonotokat miközben a család körülöttetek van?

Figyelt kérdés
Van, hogy beleragadok a fb-ba, vagy hírolvasásba, és addig nem játszok a gyerekekkel. Aztán este nézem, hogy a napi képernyőidöm 3-4óra is megvolt. Sokszor motyog a feleségem is érte de úgy érzem, hogy függő vagyok és ez valami pótcselekvés. Tudom, hogy nem kellene de valahohy mindig a kezembe kerűl a telefon.
2022. dec. 30. 08:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Elôfordul 🤷🏻‍♀️

Pedig az anyuka vagyok…

Règen nem volt ilyen, mostanàban fàradtabb vagyok, kikapcsol..

Mondjuk inkàbb a gyakori, mint a fb.

Viszont nekem a gyerekek szeretnek egyedül is jàtszani.

Pont talan azòta szakad meg idô kènt.

Amíg folyamatosan kellettem, sokszor fèl napig rà sem nèztem.

2022. dec. 30. 08:33
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

Mikortol begolyoztam a munka gyerek bolt háromszögbe. Eleinte elkezdtem depizni aztán nyugtatozni aztám attol agressziv lettem

Aztán jott egy nap hogy munka után befejztem azt hogy en neki állok főzni meg mindennek. Hetvégèn is sztrájkolok. Azota vagyok netfüggő. Csak addig nem vagyok depresszios meg mentálisan zavart mig van net.

2022. dec. 30. 08:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyuka vagyok, velem is előfordul olyankor például, amikor fáradt vagyok és leülök egy kicsit, a gyerekek játszanak vagy alszanak.
2022. dec. 30. 09:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha fáradt vagyok csinálni valamit, akkor én is hajlamos vagyok leragadni. De sokkal jobban érzem magam, ha kevesebbet telefonozok. Nekem segíteni szokott, hogy felteszem a konyhaszekrény tetejére a telefonom, és akkor nem látom, ha üzenetem jött, nem jut eszembe unalomból nyomkodni. :)
2022. dec. 30. 09:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Altatás közben mobilozok végig hogy ne öljön meg az unalom.

Duolingo, gyakori, sudoku meg ilyenek hogy ne haljon meg az összes agysejtem.

2022. dec. 30. 10:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor itt biztos én leszek lepontozva, de ilyen nincs nálunk. Ránézek időnként, de facebookom nincs is, a 3-4 óra meg esélytelen, fele sem jön össze.

Mikor alszanak, akkor már jellemző, hogy lerogyok a kanapéra, és nyomkodom a telefonom, de hogy a játékidőt elvegye, azt el se tudnám képzelni. A fontossági sorrendben a telefonom az utolsó.

2022. dec. 30. 12:54
 7/14 A kérdező kommentje:
6-os Ezt hogy tudod megcsinálni? Valami hasonlót szeretnék én is de nem jön össze. Beleragadok mindig a telefonba. Nem hiányzik, vagy nagy az önuralmad?
2022. dec. 30. 15:09
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Atelefon menekülés a valóságból. Nagyon gyorsan egy olyan világot tár az ember elé, hogy szinte kedve sincs visszajönni a reálba. A család meg javarészt munka felelősség és nem szórakozás. Keményebb szerintem mint dolgozni munkahelyen.
2022. dec. 30. 17:51
 9/14 NTBS ***** válasza:
Sok ilyen embert ismerek. Barátságok mennek rá. Sajnos.
2023. jan. 2. 10:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Anya vagyok, a Férjem itthon dolgozik, GYED-en vagyok a legkisebb fiammal (14 hónapos), napközben, ha apa az irodában van nincs sok időm telefonozni, de mégis előfordul, ha a gyerek játszik egyedül. Arra viszont mindig szigorúan odafigyelek, hogyha odajön hozzám a Fiam, azonnal lerakjam a telefont.

Délután, amikor a nagyok hazajönnek az iskolából, Velük is igyekszem foglalkozni, bár játszani már nem kell Velük. Este pedig, ha már mindenki alszik, képes vagyok éjfélig is játszani, gyk-ni... leköt, elfoglal, kikapcsol, pedig nincs szörnyű életem. Imádom a családom, a Férjem.

2023. jan. 2. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!