Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lány vagy fiú lesz, ha a...

Lány vagy fiú lesz, ha a családot nézzük?

Figyelt kérdés

Nagyon izgatott vagyok az első gyermekünk neme miatt.

Bármelyiknek örülni fogok.

Nekem 1 nővérem van, páromnak 1 bátyja.

Anyukámnak 2 lány, 2 fiú testvére van.

Apukámnak 1 fiú(elhalt magzat) és 2 lány testvére van.

Összesen 6 fiú unoka testvérem született. (Igazából anyának több testvére nem vállalt gyereket, mert lehetett volna több is.)

Párom oldalát tekintve anyósomnak 1 lány testvére van.

Apósomnak 1 lány testvére van.

Unokatesóit tekintve van 3 lány és 2 fiú.

Pàrom tesójáéknak kislánya lett.

Tesóméknak se tudni még a nemét, ő is épp várandós.:)

Ebből valamennyire lehet tippelni?

Ti annó néztétek a családfát?

Vagy ez egyáltalán nem számít?:D

2022. dec. 5. 08:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Nem számít.
2022. dec. 5. 08:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem számít
2022. dec. 5. 08:44
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem számít, igaz nekünk 2 rokon kivételével fiúk születtek elsőnek vagy csak fiúk (annál a 2 rokonnál meg csak lányok, férjem és az én oldalamon 1-1 rokon). Nekünk is fiú lett, meg se lepődtem, mert tesóméknál, sógornőméknép is fiú lett. :)

Bármelyik lesz is, nagyon fogod szeretni! (Én eredetileg lányt szerettem volna, de imádom a fiam, ma már dehogy kéne nekem egy lány helyette :D)

2022. dec. 5. 09:09
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Az, hogy egy gyerek milyen nemű lesz csak is az apán múlik, ugyanis az ő hímivarsejtje tartalmazza azt a plusz x vagy y kromoszómát, ami meghatározza a gyerek nemét.

Ha valamiből következtetni lehetne a gyerek nemére az az lenne, hogy a párodnak (a gyerek apjának) az előző gyerekei milyen neműek, de akkor is csak abban az esetben, ha minden gyereke azonos nemű, mert akkor nagy valószínűséggel a következő is olyan nemű lesz.

2022. dec. 5. 09:11
 5/14 anonim ***** válasza:
27%

4

Ez kőkorszaki baromság. A hüvely PH-n múlik. A férfiaknak extrém kivételektől eltekintve mindig van x és y kromoszómát tartalmazó ivarsejtük viszont hogy ki kerül előnybe a cél előtt azt 90+%-ban a hüvelyph határozza meg mivel más hp tartományban más kromoszómát tartalmazó ivarsejtek az aktívabbak.

2022. dec. 5. 09:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A saját családod példájából is láthatod hogy 50-50%, hiszen fiú-lány testvérek is vannak több helyen. Ha számítana nem lennének vegyes testvérpárok, márpedig vannak elég sokan.

Valamennyire számíthat a genetika is de annyi más tényező is van, hogy nem lehet semmire következtetni.

Mi ketten vagyunk lánytestvérek, de volt két fiú is, akikkel sajnos elvetélt édesanyánk.

2022. dec. 5. 09:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ugye megvan, hogy ez csak és kizárolag apa kiskatonáin múlik?!

Az hogy kinek milyen a családfája, srmmi köze ahhoz h milyen gyereke lesz. Kár ezen agyalni

2022. dec. 5. 09:37
 8/14 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem queer lesz és pánszexuális. Lesz kukija és nunija is.
2022. dec. 5. 09:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan úgy, ahogy a kerdésben írtad: ha a csaladotokat nézzük,lámy vagy fiú lesz. Macska például 99%-ban tuti nem lesz. Se fésű.
2022. dec. 5. 10:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít. Csak és kizárólag az apa dönti el milyen nemű lesz a gyerek, hiszen a nőknek csak XX a férfiaknak XY a kromoszóma. Felesleges tippekbe bocsátkozni. A családunkba pl: alig van lány, sőt tatának két fia van, apám tesójának három, és lehetne sorolni. Én mégis lány lettem.
2022. dec. 5. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!