Lány vagy fiú lesz, ha a családot nézzük?
Nagyon izgatott vagyok az első gyermekünk neme miatt.
Bármelyiknek örülni fogok.
Nekem 1 nővérem van, páromnak 1 bátyja.
Anyukámnak 2 lány, 2 fiú testvére van.
Apukámnak 1 fiú(elhalt magzat) és 2 lány testvére van.
Összesen 6 fiú unoka testvérem született. (Igazából anyának több testvére nem vállalt gyereket, mert lehetett volna több is.)
Párom oldalát tekintve anyósomnak 1 lány testvére van.
Apósomnak 1 lány testvére van.
Unokatesóit tekintve van 3 lány és 2 fiú.
Pàrom tesójáéknak kislánya lett.
Tesóméknak se tudni még a nemét, ő is épp várandós.:)
Ebből valamennyire lehet tippelni?
Ti annó néztétek a családfát?
Vagy ez egyáltalán nem számít?:D
Nem számít, igaz nekünk 2 rokon kivételével fiúk születtek elsőnek vagy csak fiúk (annál a 2 rokonnál meg csak lányok, férjem és az én oldalamon 1-1 rokon). Nekünk is fiú lett, meg se lepődtem, mert tesóméknál, sógornőméknép is fiú lett. :)
Bármelyik lesz is, nagyon fogod szeretni! (Én eredetileg lányt szerettem volna, de imádom a fiam, ma már dehogy kéne nekem egy lány helyette :D)
Az, hogy egy gyerek milyen nemű lesz csak is az apán múlik, ugyanis az ő hímivarsejtje tartalmazza azt a plusz x vagy y kromoszómát, ami meghatározza a gyerek nemét.
Ha valamiből következtetni lehetne a gyerek nemére az az lenne, hogy a párodnak (a gyerek apjának) az előző gyerekei milyen neműek, de akkor is csak abban az esetben, ha minden gyereke azonos nemű, mert akkor nagy valószínűséggel a következő is olyan nemű lesz.
4
Ez kőkorszaki baromság. A hüvely PH-n múlik. A férfiaknak extrém kivételektől eltekintve mindig van x és y kromoszómát tartalmazó ivarsejtük viszont hogy ki kerül előnybe a cél előtt azt 90+%-ban a hüvelyph határozza meg mivel más hp tartományban más kromoszómát tartalmazó ivarsejtek az aktívabbak.
A saját családod példájából is láthatod hogy 50-50%, hiszen fiú-lány testvérek is vannak több helyen. Ha számítana nem lennének vegyes testvérpárok, márpedig vannak elég sokan.
Valamennyire számíthat a genetika is de annyi más tényező is van, hogy nem lehet semmire következtetni.
Mi ketten vagyunk lánytestvérek, de volt két fiú is, akikkel sajnos elvetélt édesanyánk.
Az ugye megvan, hogy ez csak és kizárolag apa kiskatonáin múlik?!
Az hogy kinek milyen a családfája, srmmi köze ahhoz h milyen gyereke lesz. Kár ezen agyalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!