Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekek születése után...

Gyerekek születése után vannak akik nem lesznek boldogabbak?

Figyelt kérdés

2022. dec. 3. 23:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan van.
2022. dec. 4. 00:03
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
Nem hogy boldogabbak, de pont az ellenkezője
2022. dec. 4. 00:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, elég gyakori
2022. dec. 4. 01:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első 1 évben nem voltam az. De aztán szép lassan alakult és most abszolút nem bánom.
2022. dec. 4. 07:49
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
9 éve van 2, és igencsak nem lettem boldogabb. De meg lehet tanulni együttélni a plusz terhekkel így is, hogy nem éled a cukormázas szirupboldogságot (és nem, nekem egyetlen mosolya nem tesz helyre mindent, ez van).
2022. dec. 4. 08:24
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
A gyerek nem tesz boldoggá, az én környezetemben senki se lett boldogabb tőle. A facen igen, de ott mindenki nagyon boldog...
2022. dec. 4. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hát én az lettem. Nem volt normális családom, anyukám egyedül nevelt, volt egy 11 évvel idősebb bátyám, akivel soha nem volt testvéri kapcsolatom. Anyukám korán meghalt. Most érzem, hogy családban élek, a párommal és 2 gyerekemmel. 30 évesen szültem az elsőt, szóval anyagilag is rendben voltunk és ki is tomboltak már magunkat. Most a párommal közös vállalkozásban dolgozunk és pont ott vagyok az életben,ahol lennem kell. Nekünk üres és unalmas lenne nélkülük, pedig szeretjük egymást, a munkánkat is, utazunk, szórakozunk is, tehát nem az van, hogy gyerek nélkül nem történne semmi velünk
2022. dec. 4. 12:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első 4 hónapot nagyon keményen éltem meg, egyáltalán nem voltam boldog, csak tettem, amit tennem kellett. Nem volt meg a kötődés sem, ezerszer átgondoltam az életem. Ahogy a gyerekemnek nyílt a világ, úgy kezdtem el én is egyre inkább élvezni az anyaságot és nem. A boldogság nekem nem attól függ, hogy van-e gyerekem, vagy nincs. A boldogság érzete jön és megy, nem konstans. Én azt mondanám, hogy a gyerekem a részem és teljesebb lettem általa. Az más kérdés, hogy nekem pl. óriási öröm az ő öröme! Szeretek neki örömet okozni és tény, hogy sokkal többet vigyorgok, amióta ő van nekünk.

Nem, egy mosoly nálam sem törli el a három napos fogzós, nem alvós és "mindenbajomvan"-os hisztit, pláne amikor már nagyon elegem van és kb. még ki is röhög. :D De ettől még a fentiek élnek!

2022. dec. 4. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!