Õszintén, mivel ez egy anonim oldal: mi a véleményetek azokról a nõkrõl, akik “jódolgukban” nem szülnek?
Értsd: diploma és/vagy jó szakma, jó fizetés, jól keresõ pár, stabil kapcsolat, egészséges szervezet, saját lakrész/örökölt ingatlan valamelyik részrõl.
Nem akarom elárulni, hova tartozom, de hallottam egy olyan véleményrõl, hogy a jóléti társadalmakban (vagy Magyarországon a jóléti rétegben) a nõknek túl sok lehetõsége van, ami nem gyerekcentrikus
Tudatosan gyerekmentes az életem, sosem akartam, nekem ez így van jól. Párom sem akart sosem, így ebben sincs vita. Viszont ez a jó dolgukban nem szülnek elég degradáló, mivel saját döntés, valóban rengeteg oka lehet, s nem mindig a jó mód.
Például, ha akarnék sem vállalnék sajátot, örökletes betegségek miatt.
Èn amúgy jobban megrökönyödök azon, hogy akiknek nincs “jó dolguk” a te olvasatodban, azok meg kényszert éreznek, hogy szüljenek.
( egyébként én pont nem illek a sztereotîpiákban..de ez màr egy másik kérdés)
Engem a fenti véleményem ellenére nem igazán érdekel, hogy ki mit csinál.
Aki nem akar, az tutira ne vállaljon, mert jó nem szàrmazik belőle.
Viszont aki nem tudja tisztességgel tartani az se… ( mert aztàn majd az ingyen adom csoportban tobzódnak)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!