Õszintén, mivel ez egy anonim oldal: mi a véleményetek azokról a nõkrõl, akik “jódolgukban” nem szülnek?
Értsd: diploma és/vagy jó szakma, jó fizetés, jól keresõ pár, stabil kapcsolat, egészséges szervezet, saját lakrész/örökölt ingatlan valamelyik részrõl.
Nem akarom elárulni, hova tartozom, de hallottam egy olyan véleményrõl, hogy a jóléti társadalmakban (vagy Magyarországon a jóléti rétegben) a nõknek túl sok lehetõsége van, ami nem gyerekcentrikus
"Akiktõl ilyet hallottam, 10-bõl 6 idõs asszony volt, 2 bigott nõ, és 2 férfi (abból egy incel"
Ja, hát jogos, az öregnők közt is van elég ilyen, mert ők a saját megcsömörlött életük miatt gondolkodnak mindennel kapcsolatban úgy, hogy ha nekem szar volt, legyen másnak is az. Legyen szó munkahelyről, bármiről.
Muszlim országokban is gyakori, pl. a nők körülmetélése kapcsán, hogy az apa már hajlott a modern felfogás felé, hogy nem kéne a már menstruáló lányain ezt a barbárságot elvégeztetni, de az anya ragaszkodott hozzá, mert így szokás, így helyes, minden nőnek át kell ezen esnie...
SOsem értettem, mióta kötelessége a nőknek a gyerekszülés. Az egy lehetőség. Sokan élnek vele, mások pedig nem. Mindkét döntést meg tudom érteni plusz még azt is feltételezem, hogy felnőtt emberként mindenki el tudja dönteni, neki mi a jó.
Szeretnél gyereket? Tök jó, legyen egy rendes, szerető párod, szülj és legyetek egészséges, boldog család.
Nem szeretnél gyereket? Tök jó, éld úgy az életedet, ahogyan szeretnéd, te is legyél boldog.
Egyikhez sincs senkinek semmi köze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!