Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Õszintén, mivel ez egy anonim...

Õszintén, mivel ez egy anonim oldal: mi a véleményetek azokról a nõkrõl, akik “jódolgukban” nem szülnek?

Figyelt kérdés

Értsd: diploma és/vagy jó szakma, jó fizetés, jól keresõ pár, stabil kapcsolat, egészséges szervezet, saját lakrész/örökölt ingatlan valamelyik részrõl.

Nem akarom elárulni, hova tartozom, de hallottam egy olyan véleményrõl, hogy a jóléti társadalmakban (vagy Magyarországon a jóléti rétegben) a nõknek túl sok lehetõsége van, ami nem gyerekcentrikus

2022. dec. 20. 18:16
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Akiktõl ilyet hallottam, 10-bõl 6 idõs asszony volt, 2 bigott nõ, és 2 férfi (abból egy incel)
2022. dec. 20. 18:37
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Őszintén nem érdekel. Aki nem akar, ne szüljön. Mi az, hogy a nőknek túl sok lehetősége van? Aki ilyet mond az egy utolsó idióta, szóra sem érdemes. Amúgy az mitől lenne gyerekcentrikus, ha olyan szülne, aki nem is vágyik arra a gyerekre?
2022. dec. 20. 18:40
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

"Akiktõl ilyet hallottam, 10-bõl 6 idõs asszony volt, 2 bigott nõ, és 2 férfi (abból egy incel"

Ja, hát jogos, az öregnők közt is van elég ilyen, mert ők a saját megcsömörlött életük miatt gondolkodnak mindennel kapcsolatban úgy, hogy ha nekem szar volt, legyen másnak is az. Legyen szó munkahelyről, bármiről.

Muszlim országokban is gyakori, pl. a nők körülmetélése kapcsán, hogy az apa már hajlott a modern felfogás felé, hogy nem kéne a már menstruáló lányain ezt a barbárságot elvégeztetni, de az anya ragaszkodott hozzá, mert így szokás, így helyes, minden nőnek át kell ezen esnie...

2022. dec. 20. 18:44
 14/25 anonim ***** válasza:
78%
Egészségükre.
2022. dec. 20. 18:52
 15/25 anonim ***** válasza:
95%

SOsem értettem, mióta kötelessége a nőknek a gyerekszülés. Az egy lehetőség. Sokan élnek vele, mások pedig nem. Mindkét döntést meg tudom érteni plusz még azt is feltételezem, hogy felnőtt emberként mindenki el tudja dönteni, neki mi a jó.

Szeretnél gyereket? Tök jó, legyen egy rendes, szerető párod, szülj és legyetek egészséges, boldog család.

Nem szeretnél gyereket? Tök jó, éld úgy az életedet, ahogyan szeretnéd, te is legyél boldog.

Egyikhez sincs senkinek semmi köze.

2022. dec. 20. 18:54
 16/25 anonim ***** válasza:
96%
Őszintén semmit. Attól, hogy van stabil párkapcsolat és anyagilag is megtehetnék, még 1000 oka lehet, hogy nem akar szülni. A nem vágyik rá is bőven elég indok.
2022. dec. 20. 19:10
 17/25 anonim ***** válasza:
60%
Mi az, hogy jódolgában? Én gyerekmentes vagyok, "jódolgomban" gürizek a saját vállalkozásomban, hogy termeljem a pénzt, amiből a gyerekes anyucik otthon mereszthetik a valagukat.
2022. dec. 20. 19:11
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinalnak.m amit akarnak. Ez a veleményem.
2022. dec. 20. 19:11
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, nem érdekel, más akar-e gyereket vagy sem, nem gondolom, hogy mindenkinek szülni kell, sőt.
2022. dec. 20. 19:12
 20/25 anonim ***** válasza:
98%
Csak azért ne szüljön, hogy legyen, majd nevelje mindenki csak ő ne.
2022. dec. 20. 19:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!