Õszintén, mivel ez egy anonim oldal: mi a véleményetek azokról a nõkrõl, akik “jódolgukban” nem szülnek?
Értsd: diploma és/vagy jó szakma, jó fizetés, jól keresõ pár, stabil kapcsolat, egészséges szervezet, saját lakrész/örökölt ingatlan valamelyik részrõl.
Nem akarom elárulni, hova tartozom, de hallottam egy olyan véleményrõl, hogy a jóléti társadalmakban (vagy Magyarországon a jóléti rétegben) a nõknek túl sok lehetõsége van, ami nem gyerekcentrikus
Semmi. Engem nem zavar, ha valaki nem szeretne gyereket. És örülök hogy jól megy a sora.
Azt sajnálom, ha valaki szeretne, de nem tud valamiért.
Nekem fontos a család,de az én vagyok.
van aki úgy boldog ahogy van :)
Mindenki maga dönti el...ha karrierbe akar sikeres lenni akkor abba sokan nem akakrnak gyermeket de pl párjukvan
"nõknek túl sok lehetõsége van, ami nem gyerekcentrikus"
Igen, nyilván, ha egy átlagos muszlim országban lennénk, ott belekényszerülnek a nők a szexuális eszköz és anyaszerepbe, de hogy egyébként mennyire boldogok azok a nők, hogy nekik csak ennyi lehet az életcéljuk, mellette semmi joguk sincs?
Ez emberi élet? Nem hinném.
Meg nem beszélve arról, milyen társadalmi szerep jut ott azoknak a nőknek, akik nem tudnak szülni (amiért 100%-ban őket okolják, mert olyan, mint férfi meddőség, fel sem merülhet), vagy nem szülnek (elég) fiút.
Én azoknak, akik így gondolkodnak, azt kívánnám, szülessenek újra egy ilyen országban - nőként.
Mert 99.99%-ban férfiak nyilatkoznak így, akik egy jó része fel sem tud mutatni egy normális párkapcsolatot, mert alkalmatlan rá, és szerinte ezért a nők a felelősek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!