Milyen csatornák, médiatartalmak vannak, ahol a gyerekem LMBTQ tartalommal találkozhat?
Bekötve netflix?
Amúgy meg, ha meleg akar lenni az is lesz nem kell ahhoz netflix
Olyat nézess vele,amit ismersz. Egész estés rajzfilmekből meg a régieket. Azok még normálisak.
Ami meg új,nézz bele,olvass utána.
Én is ezt teszem.
Bár nekünk könnyű dolgunk van. Pendrive-ra tesz a férjem meséket, tv-t nem néz a lányunk. Nem mi tiltjuk, ő nem nézi.
"Klasszikus szép mesék mint Vuk, Aladdin, Szépség és a szörnyeteg már megvannak, szeretik őket."
Kik? A két éves, meg az, aki még meg sem született?
Én nem szeretek kötekedni, de most komolyan... Te biztos, hogy igazat állítasz és nem csak provokálni akarsz?
A kérdésre válaszolva én is azt látom a legjobb megoldásnak, ha célzottan játszotok le meséket, és milliónyi okot tudnék felsorolni miért, de a melegek sokadlagosak. Most éppen például az a rengeteg gyerekjáték reklám riasztott vissza, ami még velem is szembejött Youtube-on.
Ez a kérdés semmi más csak provokáció.
Az elején még egy 2 éves
gyereked volt és egy hasban lévő.
Később már a Vukot és a szépség és szörnyeteget is szeretiK.
Jó eséllyel tényleg a régi klasszikusoknál fogok maradni azok még normális ranjfilmek voltak.
29, van, hogy nővérem gyerekére is vigyázok, azért a többesszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!