Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan anyukáról, ki AC/DC-t hallgattat a 3 éves kislányával?

Figyelt kérdés

2022. okt. 19. 12:08
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is megy sokféle zene. Kedvencem a reggae, sokat szólnak a Marley tesók, Alborosie, Protoje, Groundation....stb. És mégsem láttam a 2 éves fiamat füvescigivel a szájában 🤷. Megy még a Linkin Park, Rammstein, Belga, Beatles, Kispál, Akkezdet Phiai, Prodigy, néha egy kis komolyzene szóval elég változatos. A gyerekdalokat annyira nem kedveli, mondjuk lehet, hogy tőlem örökölte. Anyukám egyszer próbált meg elvinni Halász Jutka koncertre a 2. dal után mentem kifele, hogy menjünk inkább haza Beatlest hallgatni.
2022. okt. 19. 15:35
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont most ment az AC/DC, nagyon bulizott rá a kislányunk, ő most 11 hónapos. A gyerekdalok mellett kizárólag rockot hallgatunk, Bon Jovi a kedvenc.
2022. okt. 19. 16:04
 43/47 anonim ***** válasza:
87%
Apukám világeleteben nagy korn fan volt, mégis normális felnőtt lettem.
2022. okt. 19. 16:45
 44/47 anonim ***** válasza:
87%
Azt, hogy egy jófej szülő.
2022. okt. 19. 17:14
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Hogy van izlese, azt gondolom.

Az en gyerekem se hallott sosem gyerekdalt itthon.

2022. okt. 19. 17:29
 46/47 anonim ***** válasza:
85%
Mikor én gyerek voltam nem is voltak gyerekdalok.Hallgattam amit hallgattak a nagyszülők a rádióban,vagy amit anyám a kazettás magnón,gyerekdalokat megtanultuk az oviban.Nem is értem mi ez a nagy hype hogy mit hallgat a gyerek.
2022. okt. 19. 19:21
 47/47 anonim válasza:
Mivel a gyerek nem tudja mit hallgat igy szerintem tök mindegy,a unokaöcséimmel is szoktunk rockot hallgatni és hasonló dalokat amik más nyelven vannak legalább jó lesz a zenei ízlésük ha felnőnek, a baby sharkot is szeretik énekelni szoktuk együtt.
2022. okt. 24. 07:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!