Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan anyukáról, ki AC/DC-t hallgattat a 3 éves kislányával?

Figyelt kérdés

2022. okt. 19. 12:08
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
93%
Hát biztos, hogy jobb fej szülő, mint te a besavanyodott, rosszindulatú rendőrködéseddel.
2022. okt. 19. 13:09
 22/47 anonim ***** válasza:
87%

🤣😂😂

Semmi baja nem lesz tőle a gyereknek. Szerintem jobb, mint a bárgyú "gyerekdalok".

2022. okt. 19. 13:13
 23/47 anonim ***** válasza:
92%

Ennyi idősen a lányom a Rammsteintől énekelte a Radiot, mert sokszor az szólt az autóban. Semmi baja nem lett tőle, 5 évesen már Halász Judit tetszik neki.

Meg tudom érteni amúgy az anyukát, ezektől a mondvacsinált gyerek zenekaroktól eret tudnék vágni magamon. Az Apacuka is élőben borzasztó volt, akkor inkább már ezerszer is az AC/DC.

2022. okt. 19. 13:22
 24/47 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem semmi baj nincs vele. Normális, igényes zene. Nem káromkodós, nem szexuális szövegű.

Minden gyerek hallgatja/hallja azt, amit a szülei hallgatnak. Nekem is van egy csomó zene/előadó, amikre még ovis koromból emlékszem. Pl. Stevie Wonder. Érteni nem értettem, de tetszett a zene.

2022. okt. 19. 13:27
 25/47 anonim ***** válasza:
94%
Semmit.Gyerekdalokat (Kerekmese, Bogyó és Babóca stb),de ugyanúgy Rammsteint is hallgattunk,house, techno,miért baj ha a gyerekzenén kívül mást is hallgat egy gyerek.
2022. okt. 19. 13:28
 26/47 anonim ***** válasza:
53%
Hogy tök jó, hogy nem bugyutaságot, vagy technót hallgattat vele, hanem rendes zenét.
2022. okt. 19. 13:30
 27/47 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy még imádja André Rieut is,rengeteget hallgattunk mikor kisebb volt,szerintem nem csak Halász Judit vagy az Alma együttes kell szóljon egész nap.
2022. okt. 19. 13:32
 28/47 anonim ***** válasza:
28%
Látom,itt is vannak "bezzeganyák",nem is kevesen :-))))
2022. okt. 19. 13:33
 29/47 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk is széles a felhozatal, a kedvenc száma az Úristen, most nagyon tetszik neki a Voyage voyage, az Abbát is szereti. A múltkor betettem neki a Chirpy Chirpy chip chipet, azon is röhögött. Dua Lipát, GIMS-et is szereti. Persze sokat megy a zeneovi meg Halász Judit, de meg is őrülnék, ha néha nekem nem járna kis zeneidő :D Én nem szeretem a metálosabb vonalat, de ha anyuka azt szereti, hát egészségükre. Én meg Backstreet Boyson, Take Thaten, meg a 90-es évek magyar zenéin nőttem fel, és nem lettem elmebeteg.

Te meg ne szólj bele abba, hogy ki mit hallgattat a gyerekével.

2022. okt. 19. 13:43
 30/47 anonim ***** válasza:
97%
Jól teszi.
2022. okt. 19. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!