Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyák (szülők), ti rábíznátok...

Anyák (szülők), ti rábíznátok több napra a 3 éves kisgyereket a testvéretekre?

Figyelt kérdés
Csak az érdekel, hogy ti bíztok benne annyira, hogy akár napokra is rábíznátok a gyereketeket? Pl. Van egy kis elintéznivalótok, és nincs más megoldás, csak az, hogy valakinek vigyáznia kell rá. Nyugodtak lennétek, hogy minden rendben lesz, vagy folyamatosan hívogatnátok, hogy minden rendben van-e?

2021. ápr. 29. 09:45
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
52%
Aki 2-3-4 napra nem képes elszakadni a gyerekétől, azzal nem kis problémák vannak. :D
2021. ápr. 29. 09:48
 2/38 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ, hogy mennyire megbízható. Én simán rá bíztam a tesómra és sógornőmre a kisfiam egy napra (akkor 9 hónapos volt) mert tudtam, hogy ha bármi van akkor telefonál. Ha 3 éves lenne kételkedés nélkül rá merném bízni.

De nálad nagyon úgy tűnik hogy nem bízol annyira a tesódra, hogy rá merd bízni

2021. ápr. 29. 09:52
 3/38 anonim ***** válasza:
97%

Én simán rábíznám a testvéremre. Nagyon gondos, nagyon precíz, nagyon lelkiismeretes.

A tiédet meg te ismered.

2021. ápr. 29. 09:56
 4/38 anonim ***** válasza:
90%

Testvérre biztos nem, az enyém megbízhatatlan, kiszámíthatatlan, felelőtlen. Egész nap iszik meg cigizik. Ő lenne az utolsó, akit megkérnék rá. Még annyi időre se, amíg elszaladok a boltba.

Sőt, még a szüleim sem olyanok igazából, hogy napokig nyugodt lennék, ha náluk lenne a gyerekem. Apámat nem érdekli, anya meg rengeteg gyógyszert szed és depressziós.

Előbb bíznám a szomszéd nénire, vagy egy jó barátnőmre, akire tudom, hogy lehetne számítani.

2021. ápr. 29. 10:02
 5/38 anonim ***** válasza:
86%
A nővérem rám bízta nyolc hónaposan. 21 éves voltam akkor.
2021. ápr. 29. 10:03
 6/38 anonim ***** válasza:
93%

Igen, mert már van neki négy saját, mindenféle korból. :D

De nyilván ha egy tapasztalatlan tini lenne vagy nem megbízható felnőtt, aki mondjuk felügyelet nélkül hagyná, akkor nem.

2021. ápr. 29. 10:08
 7/38 anonim ***** válasza:
94%
én meg tudok bízni az én testvéremben. a párom testvéreiben nem bíznék meg
2021. ápr. 29. 10:10
 8/38 anonim ***** válasza:
32%
Nem, egy ekkora gyereket vinnék magammal. És nem azért mert nem bízom a tesómban, hanem hogy ne stresszeljem a gyereket azzal hogy napokra elszakad mellőlünk.
2021. ápr. 29. 10:15
 9/38 anonim ***** válasza:
82%
Másik oldalról, ha a testvérem rám bízná a gyerekét, de "folyamatosan hívogatna, hogy minden rendben van-e", akkor az első nap végén közölném vele, hogy jöhet is haza és vigye el a gyereket, mert ezt én nem csinálom. Ha azt hiszi fogyatékos vagyok, akkor eleve minek bízta rám.
2021. ápr. 29. 10:17
 10/38 anonim ***** válasza:
95%
Csak akkor, ha ismerik egymást jól és tudom, hogy szívesen van vele ilyen hosszan.
2021. ápr. 29. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!