Anyák (szülők), ti rábíznátok több napra a 3 éves kisgyereket a testvéretekre?
Attól függ, hogy mennyire megbízható. Én simán rá bíztam a tesómra és sógornőmre a kisfiam egy napra (akkor 9 hónapos volt) mert tudtam, hogy ha bármi van akkor telefonál. Ha 3 éves lenne kételkedés nélkül rá merném bízni.
De nálad nagyon úgy tűnik hogy nem bízol annyira a tesódra, hogy rá merd bízni
Én simán rábíznám a testvéremre. Nagyon gondos, nagyon precíz, nagyon lelkiismeretes.
A tiédet meg te ismered.
Testvérre biztos nem, az enyém megbízhatatlan, kiszámíthatatlan, felelőtlen. Egész nap iszik meg cigizik. Ő lenne az utolsó, akit megkérnék rá. Még annyi időre se, amíg elszaladok a boltba.
Sőt, még a szüleim sem olyanok igazából, hogy napokig nyugodt lennék, ha náluk lenne a gyerekem. Apámat nem érdekli, anya meg rengeteg gyógyszert szed és depressziós.
Előbb bíznám a szomszéd nénire, vagy egy jó barátnőmre, akire tudom, hogy lehetne számítani.
Igen, mert már van neki négy saját, mindenféle korból. :D
De nyilván ha egy tapasztalatlan tini lenne vagy nem megbízható felnőtt, aki mondjuk felügyelet nélkül hagyná, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!