Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan anyukáról, ki AC/DC-t hallgattat a 3 éves kislányával?

Figyelt kérdés

2022. okt. 19. 12:08
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
87%
Miért? Ha valaki szülő lesz akkor kötelezően csak gyerekdalokat hallfathat, ha a tvt bekapcsolja abvan csak is Magyar népmese mehet, és persze ők is gyermekmintás ruhában járnak majd. Mert saját ízlése ezek szerint nem lehet
2022. okt. 19. 13:52
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Én meg Quimbyt,Hiperkarmát és Vad Fruttikat. Meg Queent.

Na és? Legalább nem mulatóst hallgat.

2022. okt. 19. 14:08
 33/47 anonim ***** válasza:
5%

Elképesztő, hogy valaki feltesz egy KÉRDÉSt, hogy TI mit gondoltok erről-arról, és a 70 % odahányja, hogy mi közöd hozzá, hogy más mit csinál...

Szövegértés 0, de a másik "anyázása" az megy...

2022. okt. 19. 14:13
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kisebb baba volt, nagyon sokszor a zene nyugtatta csak meg.

Mindenfélét játszottam neki random a youtube-ról. Aztán egyszercsak feltűnt, hogy a Hooligans-re feltűnően megnyugszik. 😂

Attól kezdve gyakran azt játszottam neki, és rögtön elkezdett vigyorogni. 😂

2022. okt. 19. 14:14
 35/47 anonim ***** válasza:
84%

Jaj mi egy Belga koncertbe futottunk bele a 3.5 évesemmel, meg is állt a fejlődésbe.

Mindenki azt halgat amit akar, és szeret, semmi közöd hozzá.

2022. okt. 19. 14:22
 36/47 anonim ***** válasza:
84%
Hallanád, hogy nálunk mik szoktak szopni, szerintem szívbajt kapnál... Metallica, Nirvana, Bad Religion, Alice Cooper, The Offspring, ilyenek szólnak a kocsiban állandóan, mert ezeket szeretem hallgatni, amikor vezetek. Úgyhogy a gyerekeim is ezt hallgatják, egyébként nekik is tetszik. Mégis mi bajuk lenne tőle? A kisebbikem, aki 6 éves, amúgy is egy kiköpött rocksztár már most.
2022. okt. 19. 14:23
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Enyém heavy metálra alszik el. Én utálom, de ez meg a nickelback rockstar-ja bejön neki.
2022. okt. 19. 14:24
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Az ő dolga.
2022. okt. 19. 14:42
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszi. Nem csak a gyerekdalok léteznek, szerintem tök jó, ha mást is megismer a kicsi. Az enyéim pocakban is elég sok alter meg hard rock/metál zenét hallgattak, és kint is, aztán ahogy nőttek és ki tudták fejezni, mi tetszik nekik, ahhoz igazodtam.
2022. okt. 19. 14:44
 40/47 anonim ***** válasza:
86%
5 hónapos lányom az Abba számokat szereti.Szinte mindig arra alszik el.Lassú szám és valahogy megnyugszik és el is tud aludni.
2022. okt. 19. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!