Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan anyukáról, ki AC/DC-t hallgattat a 3 éves kislányával?

Figyelt kérdés

2022. okt. 19. 12:08
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
90%
Jól teszi.
2022. okt. 19. 12:20
 12/47 anonim ***** válasza:
97%

Az öt éves lányom a minap próbált Rammsteint énekelni. Egy kukkot sem ért belőle persze, de vicces.

Mindegy, milyen stílusú, de minőségi zenét hallgasson a gyerek. Nálunk is szól az operától a Kalákán át az AC/DC-ig mindenféle, ezeket hallja kicsi kora óta. Gyerekdalokból is a kevésbé bugyutákat keressük, és működik a módszer, mert múltkor a rádióban valami béna gány tucatslágert lekapcsoltatott, mert nem tetszett neki.

2022. okt. 19. 12:24
 13/47 anonim ***** válasza:
95%

Mozartot szabad csak meg Alma Együttest, vagy mi a tosz? 😂 Imádja a gyerekem az AC/DC-t, ahogy szereti Orff-ot és Vivaldit is. Rap-ülőket és Máté Pétert is, és egy csomó fajta zenét. Minél többfélét hallgathat, annál inkább formálódik az ízlése, és könnyebben talál rá a hozzá közel álló stílusokra. Nálam egyedül a mulatós tiltólistás, és valahogy a népdalokkal sem tudok mit kezdeni, minden más jöhet és jön is a trance-től a komolyzenéig.

Nem lett pszichopata a gyerek, pedig nagyon tudja tolni, hogy "Highway to hell"...

2022. okt. 19. 12:38
 14/47 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk most a 4 éves gyerek kedvence Doja Cat és a Backstreet Boys, szerintem sem ettől lesz pszichopata.
2022. okt. 19. 12:40
 15/47 anonim ***** válasza:
88%

Én Ámonfutókat szoktam vele hallgatni. Igaz, 15 hónapos.

Anyuka hallgassa csak nyugodtan. A kicsi úgysem érti, mit jelent. Vagy csak a Kicsi Gesztenye Klub mehet otthon?

2022. okt. 19. 12:55
 16/47 anonim ***** válasza:
90%

A Az én kocsomban pl Skillet, Five finger, metalica, depresszió, system szól.

És?

A 7 évesem már nagyon jól nyomja rá, énekel rázza a fejét. Az ikreim (2,5) Szintén szeretik. Itthon is sokszor kérik YouTube ról.

Ha nagyobb lesz, azt hallgat amit akar, amit kér h kapcsoljunk (max ha nekem nem jön be, az MP3 lejátszóján)

Nem értem mi ezzel a probléma. Attól mert gyerekem van, nem fogok halász jutkát hallgatni a kocsiban

2022. okt. 19. 13:01
 17/47 anonim ***** válasza:
94%
Semmi kivetnivalót nem találok benne. Egy 3 éves már tudja jelezni, ha nem tetszik neki. Mi pl. Republicot, Tankcsapdát, Nótár Méryt, Eddát hallgattunk. Szóval vegyes volt a felhozatal. A mai napig szereti a rockot, a lakodalmast. Nem fog elferdülni a zenei ízlése, ha esetleg ezen aggódsz. Gondolom, nem 0-24-ben nyomatja az AC/DC-t az anyuka.
2022. okt. 19. 13:04
 18/47 anonim válasza:
87%

Nagyon helyesen teszi.

Időben kell elkezdeni a zenei nevelést.

2022. okt. 19. 13:05
 19/47 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, kid neked ez az anyuka...??

Miért foglalkozol azzal, hogy más mit csinál???

2022. okt. 19. 13:06
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

Amikor még csak pocakban voltam, apukám a Metallicát nyomta be nekem, hogy "hallja a baba is" a zenét :D Azóta is imádom őket, és az én pocaklakóm is jókat bugizik rá. Szerintem nincsen semmi baj az AC/DC-vel sem..

Ha nagyobb lesz, akkor úgyis eldönti, hogy neki milyen zenék tetszenek.

2022. okt. 19. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!