Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak is tesz ilyen bu*kó...

Másnak is tesz ilyen bu*kó megjegyzéseket a nőgyógyásza a korára hivatkozva?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, 9 hónapja próbálkozunk, de nem jön össze. Észrevettem, hogy a ciklusom második felében pecsételek, így ellátogattam az orvosomhoz. Szó esett arról, hogy mióta próbálkozunk, majd így hozzátette, hogy az én koromban (38) már nehézkesebb a dolog és nem kéne eddig várni a gyermekvállalással.

Ilyenkor bele sem gondolnak ezek, hogy nem feltétlen azért várt valaki ennyit, mert halogatta? Én 35 évesen találtam meg a páromat. Szerettem volna előbb, de az élet nem mindig alakul úgy, ahogyan azt eltervezzük. Ez meg egy vaskalapos 60 körüli orvos volt.

Le lettem vénasszonyozva és rosszul is érint, mert most minden hónappal úgy érzem, hogy fogy az időnk.

2022. szept. 28. 14:45
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Lett baba? :)
2023. ápr. 2. 07:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!