Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak is tesz ilyen bu*kó...

Másnak is tesz ilyen bu*kó megjegyzéseket a nőgyógyásza a korára hivatkozva?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, 9 hónapja próbálkozunk, de nem jön össze. Észrevettem, hogy a ciklusom második felében pecsételek, így ellátogattam az orvosomhoz. Szó esett arról, hogy mióta próbálkozunk, majd így hozzátette, hogy az én koromban (38) már nehézkesebb a dolog és nem kéne eddig várni a gyermekvállalással.

Ilyenkor bele sem gondolnak ezek, hogy nem feltétlen azért várt valaki ennyit, mert halogatta? Én 35 évesen találtam meg a páromat. Szerettem volna előbb, de az élet nem mindig alakul úgy, ahogyan azt eltervezzük. Ez meg egy vaskalapos 60 körüli orvos volt.

Le lettem vénasszonyozva és rosszul is érint, mert most minden hónappal úgy érzem, hogy fogy az időnk.

2022. szept. 28. 14:45
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele, hogy nem ez az ideális kor biológiai szempontból, de sokan szülnek már ebben a korban is, így nem látom mission impossible-nek. Valamint tényleg egy érzékeny téma, mert nagyon vágyok/vágyok már egy kisbabára és igen, az is érzékenyen érint, hogy nem tudom 5-10 évvel ezelőtt szülni.

Gyakorlatilag nem az zavar, hogy a koromra tett megjegyzést, hanem az odabiggyesztett “nem kellett volna eddig várni”. -mintha önszántamból vártam volna...

2022. szept. 28. 15:30
 12/31 NTBS ***** válasza:
71%
Tényt közölt. Ez nem bunkóság.
2022. szept. 28. 15:31
 13/31 A kérdező kommentje:

*vágyok/vágyunk

*tudtam

2022. szept. 28. 15:31
 14/31 anonim ***** válasza:
83%
tetszik vagy sem, egy tényt közölt, a tapasztalatai alapján. És joggal, mert igaza van.
2022. szept. 28. 15:32
 15/31 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy felrólja, hogy nem kellett volna eddif várni, nincs igaza. Sosem tudhatja, hogy ki milyen helyzetben van.
2022. szept. 28. 15:33
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el, hiszen idegen ember, úgy alkotott véleményt, hogy nem tudta, hogy mi miatt tolódott ki. Az ilyen emberek véleményét vagy megszólalásait fel sem kell venned! Szimplán bunkó volt e szempontból.
2022. szept. 28. 15:34
 17/31 A kérdező kommentje:
Használok ovulációs tesztet, meg most (nem várom) a következő hétre, de ha megjön és ha lesz véreredményem, akkor az alapján talán megtudjuk, hogy hol van a gond és akkor kezeljük és jöhet a baba. :)
2022. szept. 28. 15:37
 18/31 anonim ***** válasza:
76%

Hajrá, Drága! 💓

Ne foglalkozz senkivel, csak előre! 🤗

2022. szept. 28. 15:46
 19/31 anonim ***** válasza:
81%

9es vagyok! Akkor hajra, drukkolok! :)

Ne foglalkozz azzal, ki mit mond! Kivanom h ne kapj tobb, szamodra serto megjegyzest, viszont sajnos tul gyakoriak, foleg a szules soran. Ugyhogy inkabb lelki erot kivanok, hogy tudd kezelni a sok bunkot! :)

2022. szept. 28. 16:01
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is 36 évesen találtam meg a számomra tökéletes partnert a családalapításhoz. 38 évesen mentem el az első dokihoz(utána még 2-höz),mert több hónapja sikertelenül próbálkoztunk.

1.doki: ne aggódjak,a mai világban már sokan szülnek 40 körül.

2.doki: nem vagyok még elkésve,de azért felír Clostilbegytet,hogy egy kicsit rásegítsünk.

3.doki(meddőségi orvos): a 24.órában vagyok,mi a fenének szórakozok ilyen Clostilbegytekkel,mert 20 évesen elmegy,hogy évekig szedem,de 39 évesen nem.

Aztán 40 évesen szültem,második inszemináció volt sikeres. Ja,és a zárójelentésemre rá volt írva:"időskori első terhesség"

2022. szept. 28. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!