Akik otthon meztelenül mászkáltak, leszoktatok erről a gyerek születése után, vagy ugyanúgy nem vettetek fel ruhát otthonra?
13!
12 vagyok
Nekem anyám simán mászkált pl fürdés után meztelenül. Úgy aludt. És a fürdés és alvás közti időbeb sem takarta el magát.
Emlékszem, engem már gyerekként is (4 éves korom körül) zavart. Kértem vegyen fel ruhát, nem vett. Odalenn hát hogy is mondjam. Anonim oldal. Szóval nem borotválta, még csak meg sem igazította. Zavart. Ezt egészen addig csinálta, míg a nálam 6 évvel fiatalabb öcsém kb 10 éves lehetett. Szóval én olyan 16...
Én emiatt évekig szorongtam, ha csak bikinire is kellett vetkőznöm.
Férjem az első komoly kapcsolatom. Elötte évekig nem mertem ruha nélkül lenni, mert anyám látványa ugrott be. Ha ottlenn 1mm-nél nagyobb a szőr már minden bajom van. Majdnem csak naponta borotválom.
Szóval nem. Én nem mutogatom magam még véletlenül sem. Zárt ajtók mögött fürdök. Fehérnemünél lejjebb gyerekelött sosem mutatkozom. Fehérnemübe is csak ha át öltözöm. (Nyáron nincs bikinim, olyan van, ami ápol és eltakar, pedig 2 gyerek után sem panaszkodhatom a testemre)
Én akkor megfogadtam, soha nem leszek ilyen. 1 éves a lányom, 3 éves a fiam. Nem láttak még meztelenül. Nem is tervezem.
Egyébként férjem sem az a mutogatós típus. Ő is privátban fürdik, meztelenül sosem jön ki, sosem öltözik át. Nála talán 2-3x volt hogy a fiunk bement.
Jó, lehet én egyedi eset vagyok. De leírtam az én szemszögem is.
Erről beszéltem...
Nem tudom miért kell kellemetlen helyzetbe hozni egy gyereket, érzi, hogy nem normális. Főleg nem mindegy, hogy milyen mértékben látja... Pl. Fehérnűben öltözéskor, vagy így ahogy Te írtad 12#...
Mi még a gyerek előtti időszakban vagyunk, terhes vagyok.
A férjem szeret itthon meztelenül lenni, de mondta, hogy a baba mellett nem fog, már az elején sem. Minimum alsónadrág. Én meztelenül vagy alsóneműben is csak addig vagyok, amíg pl. a fürdőből a szobába megyek, és nem vittem ruhát.
Nálunk egyenlőre úton van a baba, de mi sokat meztelenkedunk, legalabbis nyáron sokat. Általában meztelenül alszunk, ha hideg van akkor veszek fel egy pizsi rovid nacit meg egy bő pólót, a férjem meg egy alsót.
Nyilván amíg kicsi leszek a gyerek addig nem nagyon fog érdekelni hogy meztelenül vagyunk. Amigy is az lenne a természetes ha azt nézzük. Mikor kicsi voltam egész ovis korom végéig anyával fürödtem, semmi megrazo élmény nem maradt bennem. Nálunk normálisnak számít, ha véletlenül rá nyitunk a másikra senki nem esik pánikba.
Sztem ezt mindenki ugy kezeli ahogy jónak látja, senkinek semilyen bele szolasa nincs hogy ki mit csinál otthon.
Teljesen igaz az, hogy a szülők határozzák meg a meztelenséget a gyerek előtt. A régivágásuaknál, vallásoknál sokat befolyásol a szeméremség. Vannak olyanok akiknél a házaspár csak lekapcsolt lámpával szexelnek és amúgy nem látják egymást pucéran. Vannak olyan családok akik naturista életmódot folytatnak, ott pedig természetes dolog, hogy mindenki látja a másikat mezítelenül. Nem kell senkit se megszólni ha így vagy úgy él. Én naturistaként szeretek textil mentesen lenni, tenni-venni. 12-13 éves koromtól alszom meztelenül. Van egy kapcsatom ahol szintén nem számít tabunak. Nyáron az 5 éves kisfiú is levetkőzött mikor medencéztünk és eldönthette, hogy utánna felvesz valamit vagy sem. Volt mikor maradt meztelen és volt mikor kért ruhát. Párszor volt hogy megkérdezte a nemi dolgokat, ekkor leültünk és beszélgettünk róla. Valamint azt is megbeszéltük, hogy vanbsk olyan testrészek amikhez csak sajátmaga érontheti meg. Értelmesen megértette.
Természetesen semmilyen szexuális megnyilvánulást nem tettünk ès nem is fogunk tenni előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!