Van itt közületek olyan aki teljesen ugyanúgy néz ki szülés után mint terhesség előtt? (El tehetnek hónapok is szülés óta) Értem ezt stria- has- mell -re
Persze! Szerintem sokan vagyunk akik ugyan ugy néznek ki mint szülés elött.
Söt én még jobban! De ez nálam genetika. Sehol egy stria, nem is hiztam sokat,a böröm is feszes maradt, lapos hassal,a cicim se lóg,pedig 2 évig szoptattam.
166 cm és 48 kg vagyok.
33 évesen
60 kilóval lettem terhes, 170 centi vagyok.
72 voltam a szülés napján reggel,
65 kg a szülés másnapján (kertem a kórházban mérleget)
62 kg voltam egy héttel a szülés után.
Most 8 hetes a baba, tornazok sokat, rengeteget sétálunk. Ruhában semmi sem látszik rajtam, anélkül a mellem nagyobb, hasam még nem “tökéletes”, de lehet ezt már csak én látom bele.
A titok az szerintem, hogy terhesen se szabad az embernek elhagyni magát, ha lehet, akkor járjon sokat sétálni, csinálja a terhes tornát. Csodákra képes.
Meg nem kell kettő helyett enni.
Csaszar utan egy hettel mar lapos, feszes hasam volt. Striam nem volt. Sot , linea nigram sem.
60 kg korul voltam 170 centihez, 3 evig szoptattam a mellem eleve kicsi volt, ugyhogy az is ugyanolyan. Pont ugy nezek ki 100 % ra kivulrol, mint elotte.
Na de lelkileg ...
Igen én is. Mindkét gyerekkel több mint 20 kilót híztam, tehát nem a miatt mert nem volt rajtam felesleg.
A súly eredetire visszament, striám nem lett,a hasam teljesen lapos,a mellem is szép, nem lóg. De ez biztos genetika,anyukám is ugyanilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!