Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt közületek olyan aki...

Van itt közületek olyan aki teljesen ugyanúgy néz ki szülés után mint terhesség előtt? (El tehetnek hónapok is szülés óta) Értem ezt stria- has- mell -re

Figyelt kérdés

2022. febr. 5. 19:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Irigykedem... Én 168 cm/54 kg-vak mentem a terhességbe, 10 kg jött rám a szülés napjára, úgy, h terhességi cukrosként diétáztam végig. Hatalmas volt a pocakom, de más nem nagyon nőtt meg rajtam, baba 3.5 kg lett és 2 héttel szülés előttig nem szereztem új striákat, (combomon voltak előtte is), de akkor szétrepedt a köldök körül a bőr, ennek 5 éve és már sose lesz jó. Hasizmom is szétnyílt, lapos hasam se lesz már többé. Én nem nyertem a genetikai lottón. KB. 2 évig szoptattam, de a mellem AA kosárról B-re nőtte magát szoptatás alatt, azóta visszament A-ra, csak lógósabbak...
2022. febr. 7. 19:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Jaj, kifelejtettem a 11-es hsz.ből, h amúgy a súlyom visszanyertem pár hónap alatt, a szoptatás levitte magától, mégis a lapos hasnak viszlát, még 3 héttel szülés után simán terhesek látszottam, félidő körüli hasmérettel (leeresztett lufi feeling...). De azért visszább ment végül, csak én hiányolom a régi szép hasam néha. 5 év után is azért néha eszembe jut még, még ha sosem csinálnám is vissza, mert a gyerek mindennél többet ér.
2022. febr. 7. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!