Szoptatás alatti teherbeesésről tapasztalt közületek ilyesmit valaki?
Első gyermekem 6 hónapos, még szülés óta nem volt menstruációm. Nem bánnánk, ha jönne a kistesó. Június 20-28-ig volt termékeny nyákom -én sem értettem, hogy miért ilyen sokáig, ilyen nem volt még-, 25-én és 27-én voltunk együtt. Most, 07.05-én és 07.07-én (6-án semmi nem volt) tapasztaltam rózsaszín maszatolást a wc papíron, de nem jött meg. Az elsőnél ilyesmit nem tapasztaltam. Tesztelni úgy gondolom, még korai lehet.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
És mi lehetett az a rózsaszín, 2x, egy nap kihagyással?
Szoptatás alatt egyébként tényleg nagyobb az ikerterhesség esélye? Attól azért tartanék egy kicsit :D
Köszönöm a válaszokat előre is!
A szoptatás szerintem nem befolyásolja hogy iker vagy sima terhesség jön e létre..
Saját tapasztalatot nem tudok írni, de amikor a barátnőm szoptatott még, a lánya többször kihányta az anyatejet, később kiderült, hogy terhes a barátnőm, de ő kb 10 hetes terhes volt, amikor kiderült
Nekem a menstruációm indulását jelezte a maszat...
Mármibt , hogy hamar lesz ciklusom is..
Aztán megjött /40-45 napra rá/
Utána nem
Úton volt a tesó.
Első babával volt beágyazódásos pecsétem
Tesójával nem
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Akkor ez még bármi lehet igazából. Az elsőnél a mellduzzadáson kívül semmilyen tünetem nem volt.
Ma teszteltem reggel egy “mintha lenne ott valami” félét, úgyhogy várok még pár napot, az a biztos.
Mentek a zöld jelek :)
Kettes, mi is a kicsi korkülönbségben hiszünk :D
Predictort kerestem tegnap az egyik drogériában, de nem volt.
Mutatnám, de nem tudom, hogy kell és nem fényképeztem le, a következőt feldobom, ha lesz értelme és rájövök, hogy hogy kell. Bocsi lányok, még annyira nem jöttem ebbe bele😅
Ma megpróbálok venni Predictort és holnap reggel megcsinálom.
Kepfeltoltes.hu
Ki keresed a kepet a galeriadba
Ki masolod a linket es kesz 😊😁
Predictort megint nem kaptam, vettem helyette digitális ClearBluet. Annak reggel elvileg már biztosat kell mutatnia, ugye? Fiammal, amíg a többi teszt halvány csíkos volt, a Clearblue már mutatta a +jelet és azt, hogy 2-3 hét.
Akkor szerintem már kimutatja, ha történt valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!