Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha minden menstruáció előtti...

Ha minden menstruáció előtti tünet megvan attól még lehetek várandós?

Figyelt kérdés
Szerdára nem várom, de kb 5-6 napja vannak menstruáció előtti tüneteim. Alhasi feszülès, szúrkálás, mellfájdalom, mára sokkal nagyobb lett a mellem mint alapból amekkora. Lehet ennek ellenére esély a babára?
tegnap 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizárt, első terhességnél nekem is ugyanúgy voltak pms tüneteim, mint máskor.
tegnap 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha védekezés nélkül szexeltél, akkor lehet.
tegnap 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha szerdán lenne esedékes a menstruációd, ilyenkor már meg lehet próbálkozni egy érzékeny teszttel.
tegnap 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezeket a tuneteket,ha terhes,ha pms,a progeszteron okozza,ennyi.

Az teny,hogy mikor en terhes voltam,nekem a mellfajdalom az 5.heten indult be.

Azt sziktak mondani,ha valami nagyon nagyon mas,mint altalanosan a ciklusaid vegen,esetleg felvetheti benned a gyanut

De ugye nincs sosem uj a nap alatt,ha az ember babat tervez es tuneteket keres,szoval ez sem szentiras

tegnap 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!