Szoptatás alatti teherbeesésről tapasztalt közületek ilyesmit valaki?
Figyelt kérdés
Első gyermekem 6 hónapos, még szülés óta nem volt menstruációm. Nem bánnánk, ha jönne a kistesó. Június 20-28-ig volt termékeny nyákom -én sem értettem, hogy miért ilyen sokáig, ilyen nem volt még-, 25-én és 27-én voltunk együtt. Most, 07.05-én és 07.07-én (6-án semmi nem volt) tapasztaltam rózsaszín maszatolást a wc papíron, de nem jött meg. Az elsőnél ilyesmit nem tapasztaltam. Tesztelni úgy gondolom, még korai lehet.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
És mi lehetett az a rózsaszín, 2x, egy nap kihagyással?
Szoptatás alatt egyébként tényleg nagyobb az ikerterhesség esélye? Attól azért tartanék egy kicsit :D
Köszönöm a válaszokat előre is!
2020. júl. 8. 23:20
11/12 A kérdező kommentje:
Igen, a hétszámlálósat vettem. 😅 holnap jelentkezem, ha pozitív, ha negatív 😃
2020. júl. 9. 21:14
12/12 A kérdező kommentje:
Hajnalban (3-kor) megcsináltam, negatív, így ezt a rózsaszínes akármit nem tudom hova tenni. De nem baj, van még idő, csak nem szeretnénk köztük nagy korkülönbséget.😃
2020. júl. 10. 08:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!