Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 40 perc eggyüttlét után...

40 perc eggyüttlét után egyszer csak felhuzodott rajtam az óvszszer gy párszor volt semmi nélkül a barátnőmbe de viszont nem mentem el .Esetleg kell attól tartani hogy teherbe tud esni? Hány nap után mutat valamit a teszt?történt már valakivel ilyen?

Figyelt kérdés
ma 02:30
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Ilyen nincs, hogy felhúzódik. Maximum olyan, hogy lecsúszik, de még erről se hallottam.

Terhességre minimális az esély, mondhatni nulla.

Teszt először akkor mutat hiteles eredményt, mikor a vérzése már pár napja késik.

ma 04:26
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Minimális az esély, de elméletileg lehetséges. Akkor lehet terhes, ha neked előváladékod volt már ezen a ponton, és olyan, amiben spermium is volt, ő pedig a peteérése napján volt, vagy pár nappal előtte.

Gondolom az nem vezeti, hogy mikor ovulál (és itt nem arra gondolok, hogy vezeti a vérzése napjait és ezért egy app megmondja neki, hogy épp termékeny vagy sem, mert az nem pontos), de általánosságban ha rendszeres a ciklusa és már csak néhány nap van hátra a következő menstruációig, akkor nagyobb biztonságban vagytok, ha kb. két hét (10-18 nap) lenne hátra, akkor lehet, hogy termékeny időszakban volt. Ha nem rendszeres a ciklusa, vagy rendszeresen nagyon hosszú, akkor sajnos erre nehéz következtetni.

A legérzékenyebb tesztek 10 nappal az aktus után kezdenek pozitívat mutatni, de biztosat szerintem úgy 14 nap után kaphattok. (Ezért szokták azt mondani, hogy akkor érdemes tesztelni, amikor már késik, mivel a peteéréstől a késésig kb pont annyi idő telik el, mire megtörténik a beágyazódás, és pozitívat tud mutatni a teszt. Ami szintén nem véletlen, hiszen a menstruáció meg pont azért indulna el, mert a szervezet is felismeri, hogy ebben a hónapban nem volt beágyazódás.)

Bocsi a sok mellékinfóért, a lényeg, hogy valószínűleg nem terhes, hacsak nem teljesen elvágna egy gyerek, és még az abortusz is teljesen kizárt, akkor én nem terhelném a barátnőd helyében a szervezetét esemény utánival. Két hét múlva - ha addig nem jönne meg neki - csináljatok egy tesztet a biztonság kedvéért.

ma 05:56
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
40 perces együttlét, na persze :D
ma 07:23
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
40 perc 🤣🤣🤣
ma 08:03
 5/9 A kérdező kommentje:
3/4 4/4 van ilyen hogy 40 perc igen. Nemtudom ezen mi az ennyire vicces de nagyon gyerekes
ma 08:30
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Provokatív kamu
ma 08:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek eseményutánit kellene venni?
ma 08:59
 8/9 anonim ***** válasza:

#7 mindenképp.

Meg véletlenül se szaporodjatok.

ma 09:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Puhány vagy. Én másfél óráig szoktam bírni az asszonnyal
ma 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!