Mennyire sok a napi 8 óra 40 perc egy másodikos gyereknek amit az iskolában tölt el?
Reggel korán megy 7.20ra, és délután 4kor jön haza.
Kicsit soknak érzem, arra gondoltam elhozom 3kor.
Szerintetek?
Ebben a napi 8 óra 40 percben benne van mondjuk 5*45 perc tanítási óra (tesi, technika, rajz, ének, plusz a komolyabb tantárgyak). Aztán ebéd majd játék és napköziben kb 1 óra leckeírás. Utána meg elfoglalják magukat a gyerekek. Nálunk például társasoznak vagy fociznak.
Ha szerinted ez sok, akkor vidd haza ebéd után a gyerekedet (már ha nincs nálatok kötelező délutáni tanulás). Szerintem csak megszívatod azt a szerencsétlen gyereket.
Ha ebben MINDEN benne van, otthonra egy percnyi feladat sem marad, semmi házi, semmi szorgalmi - akkor oké.
Ha megteheted, akkor mindenképpen hozd haza 3-kor - kivéve, ha ő inkább maradni akar.
Ha még otthon is kell valami iskolai feladatot csinálnia, akkor viszont ennyi idő az iskolában egyáltalán nem oké, akkor ennyi kötött idő rengeteg. Különösen, ha mind csak tanteremben ülés...
Mindent megcsinálnak a suliban, házit is, van szabad játék, sok mozgás.
Végülis arra jutottam, hogy nem hozom el hamarabb, hanem korábban fogom fektetni este. Köszönöm a válaszokat, ment a zöld pipa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!