Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire sok a napi 8 óra 40...

Mennyire sok a napi 8 óra 40 perc egy másodikos gyereknek amit az iskolában tölt el?

Figyelt kérdés

Reggel korán megy 7.20ra, és délután 4kor jön haza.

Kicsit soknak érzem, arra gondoltam elhozom 3kor.

Szerintetek?

nov. 13. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Felteszem, nem 8:20-t tanul...
nov. 13. 15:52
 2/8 Kólauborkával ***** válasza:
88%
Ha megteheted egyáltalán miért kérdés, hogy elhozod-e hamarabb?
nov. 13. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell 7:20-ra mennie. 3/4 8ra elég minden iskolában. Jó ideje már kb kötelező délután 4ig az iskolában lenniük
nov. 13. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Annak idején én is napközis voltam, egész alsóban, 4-ig bent kellett lenni. Nekem nem volt akkor megterhelő, és szerintem az évfolyamtársaimnak sem. Persze ettől még a te gyerekednek lehet megterhelő, kérdezd meg, hogy mit gondol.
nov. 13. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha délután úgy megy haza, hogy otthon már semmit nem KELL tanulni, akkor rendben van.
nov. 13. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Ebben a napi 8 óra 40 percben benne van mondjuk 5*45 perc tanítási óra (tesi, technika, rajz, ének, plusz a komolyabb tantárgyak). Aztán ebéd majd játék és napköziben kb 1 óra leckeírás. Utána meg elfoglalják magukat a gyerekek. Nálunk például társasoznak vagy fociznak.

Ha szerinted ez sok, akkor vidd haza ebéd után a gyerekedet (már ha nincs nálatok kötelező délutáni tanulás). Szerintem csak megszívatod azt a szerencsétlen gyereket.

nov. 14. 04:17
 7/8 SZTANN ***** válasza:

Ha ebben MINDEN benne van, otthonra egy percnyi feladat sem marad, semmi házi, semmi szorgalmi - akkor oké.

Ha megteheted, akkor mindenképpen hozd haza 3-kor - kivéve, ha ő inkább maradni akar.

Ha még otthon is kell valami iskolai feladatot csinálnia, akkor viszont ennyi idő az iskolában egyáltalán nem oké, akkor ennyi kötött idő rengeteg. Különösen, ha mind csak tanteremben ülés...

nov. 14. 12:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Mindent megcsinálnak a suliban, házit is, van szabad játék, sok mozgás.

Végülis arra jutottam, hogy nem hozom el hamarabb, hanem korábban fogom fektetni este. Köszönöm a válaszokat, ment a zöld pipa

nov. 16. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!