Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim ápoló egy kórházban és 6:00tól 18:00ig vagy 18:00tól 6:00ig dolgozik és miért jöhet ki a kórházból későn kb 40 perc múlva vagy max 1 óra múlva?
Bocs, de neked volt már munkahelyed?
Megmondta, hogy műszakátadás van. Minden betegről elmondja a tudnivalókat a kollégának, még gyorsan be kell fejezni ezt-azt, elvégzi a papírmunkát, aztán gondolom átöltözik. Az sem kizárt, hogy esetleg letusol, mert 12 órát rohangált, mint a mérgezett egér, és nem szeretne izzadtan és kórház szagúan hazamenni.
Ha meg akar csalni, akkor éjszakás műszakban simán végig dughatja az összes nővérkét az összes osztályon, mert ha nyugi van, nem kell ugrálniuk. Ilyenkor a betegek is alszanak (legalább is a többség), nem kell őket kergetni az ágytállal meg a gyógyszerekkel. Bemennek egy pihenőbe, vagy egy eldugott vizsgálóba, és jöhet a mehet.
Az életben nem tudnád meg, hogy mit művelt, mert szépen, időben, 06.00-kor kisétál az ajtón.
De te is tudod, hogy mikor végez. Nem titok.
Nem vagy te egy kicsit betegesen féltékeny?
Egyem a kis szived... ha meg akar csalni, azt megoldja munkaidőben, vagy ha nagyon nem megy, simán bekamuzza, h túlóra volt. Nincs rászorulva, hogy úgy keféljen félre, h közben nyilvánvaló alapot adjon neked a gyanusítgatásra.
A lényeg, h ne fossál, nem csal meg - vagy ha igen, azt nem váltáskor teszi.
Ápolónő vagyok, dolgoztam régebben kórházban is. Szóval a műszak átadás papírforma szerint úgy zajlik, hogy én 18:00-kor leadom, a kolléga meg 18:00 átveszi, azaz az átadásra pontosan 0 perc 0 másodperc áll rendelkezésre. Hát ez így nem működik. Gyakorlatilag a váltó bejött 20-30 perccel korábban, átöltözött, megkezdtük az átadást, ami az osztálytól függően eltarthatott 10-20, de akár 30 percig is, aztán én mentem el tisztálkodni, átöltözni. Rossz esetben ez az egész ceremónia akár egy órát is igénybe vehet.
Most egy rendelőben dolgozom, ami százszor lazább, mint egy kórház, de még itt is előfordul, hogy van egy zűrösebb ügy, amibe váltás előtt 10 perccel kezdtem bele, nem mondhatom, hogy fájront van, én itt leteszem a kalapácsot, majd holnap folytatom, és az is előfordul, hogy a váltó kolléga az utolsó percben esik be, ilyenkor az átadás, átöltözés teljes egészében az én szabadidőmből megy.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a párod az osztályon kufircolni akar valakivel, azt, ha elég ügyes, megteheti 18:30 és 5:30 között is, ehhez nem kell megvárni a váltás idejét.
Nekem egy párkapcsolatban a kulcsszó a bizalom. Ha nem tudok a partneremben megbízni, ha azt feltételezem róla, hogy valamit titkol, mert 40 perccel nem tud elszámolni, akkor hagynám az egészet a francba. Kinek kell olyan társ, aki naponta megcsalja?
Bocs, de ez a történet rólad szól, nem a pasidról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!