Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tőlem elélvez két perc alatt akkor mástól is olyan hamar elélvezne?
Azt is mondta, hogy azért puha, hogy neked ne fájjon? 😂
A pasid gyorstüzelő... ha nem önző és téged is kielégít, akkor ezzel nincs különösebb gond.
Baromság, látatlanban nem lehet megmondani.
Egyébként van, aki tényleg ilyen, és bárkivel van, ennyit bír.
DE, ez nem általános dolog. Tényleg vannak olyan tényezők, amik ezt befolyásolják.
Ó, micsoda szexforradalmárok vannak itt :D
Persze itt mindenkinek nagy a pofája, meg a "tehetsége", a komor igazság az, hogy az átlag időtartam behatolástól 2-13 perc. A pontos átlag 5,4 perc. :)
Szóval valószínűleg igen, mással is annyit bírna. De a szex tanulható, és nem csak berakástól spriccelésig tart. De az már más kérdés... :)
30/F
A párom az elején mikor összejöttünk nagyon nehezen élvezett el de volt olyan is egy jó párszor nem ment el! Egy ideje viszont kb 2 perc alatt elmegy! Nekem azt mondta, hogy azzal a lánnyal is gyorsan elment akivel előttem volt együtt :/
Szóval lehet, hogy igaza van az ismerősödnek de szerintem ilyen téren bonyolultak a férfiak :D Szerintem attól is függ, hogy mennyi az előjáték :) Ha egy kicsit több ideig van orál a részedről akkor ne csodálkozz, hogy gyorsan elmegy :) Próbáld meg egy kicsit eltolni az időt női praktikákkal :) Vagy kérd meg, hogy ha ő ilyen gyorsan elmegy akkor előtte több ideig izgasson téged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!