Az utolso menszeszhez kepest 21. napon voltam vervetelen.ez jo ertek?
márc. 17. 15:10
1/7 A kérdező kommentje:
Kiegeszites:
elozo ket ciklusban clostylt szedtem.most semmit mert atjarhatosagi vizsgalatom volt.ahol atjarhato vagyok
márc. 17. 15:12
3/7 anonim 

válasza:

Igazából az a kérdés miért szedtél clostylt egyáltalán, ha ennyire szép ovulációd van...
4/7 A kérdező kommentje:
azert kellett mert 42dik eves leszek majusba es novemberben nem volt peteeresem.elotte aprilisba meg elment a babam es nem értjük.a parom ua akitol mar van 2 gyerkőc és szeretnenk egy 3dikat.majd most megyek a ciklus eleji vervetelre ha megjon.remelem ott is minden rendben lesz
márc. 17. 17:08
5/7 anonim 

válasza:

Ennyi idősen meddőségi központba menj, ha komolyan gondolod, hogy szeretnél még gyereket. Teljesen felesleges clostival "bohóckodni". Minden egyes hónappal egyre kevesebb az esélyed arra, hogy legyen még saját babád.
Igazából az átjárhatósági vizsgálat is felesleges volt, 35 év felett fél év próbálkozás után meddőségi központ és lombik. (A lombikhoz nincs szükség átjárhatóságira.)
6/7 anonim 

válasza:

Annyira azert nem jo ez az ertek,vagy ezt még valtjuk?
Ha nem,akkor en ugy tudom,20+ ertekkel lehet mondani,hogy volt ovu
7/7 anonim 

válasza:

#6 3,18-al kell ezt az értéket megszorozni, hogy megkapod nmol/l-ben, amiben a legtöbb labor mér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!