Ha hármas ikreid vannak mind a 3at ugyanúgy tudod szeretni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a gyerekedet mindenhogy szereted. De Biztos van ilyenkor egy, aki közelebb áll hozzád, vagy jobban kötődtök érzelmileg stb.. Ilyenkor a szeretet is erősebb?2022. ápr. 29. 11:24
1/3 anonim válasza:
szerintem itt nincs olyan hogy jobban szereted mert egyszerre jön mind a 3.
idősebb gyereknél előfordulhat. vagy ha sokára érkezik a második, netán pár vetélés után, akkor meg ő lehet jobban anyuci szeme fénye.
2/3 anonim válasza:
Kettes ikrek után lett még egy kistesó. Mindhármat egyformán szeretem!
Ami nem azt jelenti, hogy egyformán is foglalkozom velük!
Hisz lehet, hogy épp egyiküknek van nehézsége vagy nagyobb törődés-igénye.
3/3 anonim válasza:
4 gyerekem van, teljesen máshogy, de ugyanolyan mértékben szeretem őket. Valamelyikük személyisége közelebb áll hozzám, de aki nem hozzám hasonló, az meg a férjem személyiségét örökölte, nyilván őt is imádom. 😊 Nincsen semmiféle rangsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!