Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két (vagy több) gyereket hogy...

Két (vagy több) gyereket hogy lehet ugyanúgy szeretni? Hogy lehet 'nem kivételezni' az egyikkel?

Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 18:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%
Igen
2021. nov. 13. 18:26
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Nem szeretem az ilyen mese-habbal dolgokat. Több gyermekem is van, nem szeretem őket egyformán. Mindegyiket másképp, önmagáért és nagyon-nagyon, de nem lehet őket összehasonlítani. Két másik embert nem lehet egyformán kezelni és egyformán szeretni, mert személyiségükből fakadóan mások. De mindegyikkel lehet különleges és mély kapcsolatunk, és ez az, ami igazán fontos!
2021. nov. 13. 18:28
 3/17 anonim ***** válasza:
59%

Lehet őket egyformán szeretni, és nem, nem hazudok magamnak. Én nem az a fajta vagyok, aki áltatja magát, ahelyett hogy szembenézne az igazsággal...

Viszont van, aki nem képes rá, ezért biztos benne, hogy senki nem tudja ugyanannyira szeretni őket, és ráhúzza másokra hogy hazudnak.

2021. nov. 13. 18:29
 4/17 anonim ***** válasza:
57%

Sehogy nem lehet ugyanúgy.

De a kivételezés egészen más tészta. Azt racionálisan be lehet tartani

2021. nov. 13. 18:32
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Persze hogy lehet. Én a macskáimat is ugyanúgy és ugyanannyira szeretem. Ahogy a szüleimet és testvéreimet is, és természetesen a gyerekeket is.
2021. nov. 13. 18:34
 6/17 anonim ***** válasza:
35%
Nem lehet ugyanúgy szeretni, aki mást állít még saját magával sem őszinte.
2021. nov. 13. 18:38
 7/17 anonim ***** válasza:
54%
Szeretni nem lehet ugyanúgy, de az hogy kivételezik-e valamelyikkel az már egy más téma. Mondjuk sok olyan nőt ismerek akinek fel sem tűnik, hogy az egyik gyereknek mindent megenged a másikat meg állandóan csak leszidja, sok ilyen ösztönlény van sajnos.
2021. nov. 13. 18:48
 8/17 anonim ***** válasza:
45%
Lehet, hogy valamelyikkel könnyebb, vagy jobban kijössz vele, jobban hasonlítotok, de az nem ugyanaz, mint a jobban szeretés. Ha választani kéne közülük egyet, nem tudnék választani, mert mindegyiknek megvan a saját, egyedi kis személyisége, amit imádok benne.
2021. nov. 13. 18:59
 9/17 anonim ***** válasza:
44%
Ugyanúgy nem lehet szeretni, ugyanolyan nagyon igen, de más módon, mert minden gyerek más egyéniség.
2021. nov. 13. 19:06
 10/17 anonim ***** válasza:
42%

Én nem vagyok rá képes. Sokkal jobban szeretem a nagyobbat, mint a kicsit. Az ő születésével váltam anyává, vele tanultam meg mindent, minden figyelmemet neki tudtam szentelni, sokkal sokkal erősebb a kötődésem vele.

Azt hittem a másikkal is igy lesz, hát a fenét. Kb mintha nem is az én gyerekem lenne, csak így random ellátom.

2021. nov. 13. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!