Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két (vagy több) gyereket hogy...

Két (vagy több) gyereket hogy lehet ugyanúgy szeretni? Hogy lehet 'nem kivételezni' az egyikkel?

Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 18:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%

Én korábban nem hittem ebben.

Én nem éreztem, hogy szüleim bármiben is különbséget tesznek köztünk. Máshogy álltak hozzánk, mert húgom meg én két külön világ, de a szeretet ugyanaz volt.

Aztán megismertem férjem, neki van egy bátyja, és az anyjuk nem is titkolja, hogy az első gyerek az igazi.

Férjem emiatt mondja és mondta mindig, hogy neki csak egy lesz, mert nem akar egy gyereket se kitenni annak, hogy ezt érezze egész életében, hogy ő második.

Időközben nekünk is meglett a baba, és én is azt mondom, hogy nem tudnék másikat így szeretni. Persze lehet, hogy aztàn menne, de nem tudom most elképzelni.

2021. nov. 13. 19:56
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Apukaként nem tudom, és nem értem mi az a nem lehet ugyanúgy szeretni. 2 lányom van. Ugyanúgy szeretem mindkettőt. Ugyanúgy tűzbe mennék mindkettőért. És én "csak" az apjuk vagyok. A lányaim az én lányaim is. Nem értem egy anya, hogy mondhat olyat nem szereti ugyanúgy a gyerekeit. Hordozta 9 hónapig a szíve alatt. Igen igaz, hogy nem egyformák a gyerekek. Az enyémek sem. De a szeretetem ugyanaz mindkettő felé.
2021. nov. 13. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:
22%
Nekem 2 van, nem szeretem őket egyformán
2021. nov. 13. 20:40
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
Anya vagyok, két kislányom van és de, ugyanúgy szeretem őket.
2021. nov. 13. 21:55
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Ugyanúgy szeretem mindet, három van. És én is az apjok vagyok.
2021. nov. 13. 23:47
 16/17 anonim ***** válasza:
82%
Miért merült fel benned, hogy nem lehet? Hány gyereked van amúgy, kedves kérdező?
2021. nov. 14. 00:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindig azt szeretem jobban, aki éppen alszik. (Valahol olvastam :D)

2 gyerekem van, mielőtt megszületett a 2., el nem tudtam képzelni, hogy fogom őket szeretni. Azt mondom, egyformán. Mind a 2 külön egyéniség, egyiket így szeretem, másikat úgy, de a szeretet minősége és nagysága egyforma.

2021. nov. 14. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!