Mikor otthon voltatok a babával, akkor is ugyanúgy adtatok magatokra, mint előtte?
Igen. Nem szeretem elhanyagolva érezni magam, de ez nem volt mindig így. Egy furcsa kijózanító pofonnal átestem a ló túlsó oldalára, azóta odafigyelek a külsőmre, és sajnos meg akarok felelni a külvilágnak egy kicsit ezzel. De főleg magamnak. Akkor is, ha nem megyünk sehová, reggelente lemosom egy vattával az arcom, megfésülködök, kihúzom a szemöldökömet és normális, de kényelmes ruhát húzok, mackó kizárva. Általában egy leggings hosszú felsővel, minden nap tiszta ruhát veszek fel, sose veszem fel ugyanazt a ruhát másnap. Hajat mosok ugyanúgy, ahogy babázás előtt, ez sem változott. Emberek közt mindig igyekszem csinosnak lenni, és az az érdekes, hogy faluhelyen kinézik azokat az anyukákat, akik magassarkút mernek felvenni tornacipő helyett.
Tornázom, egészségesen eszem, igyekszem a sok felhalmozott bitang nagy felesleget ledolgozni, és jó úton haladok. A sport jót tesz nekem, nem hagy hülyeségeken agyalni, és reggelig sorolhatnám a pozitív hatásait.
Muszáj, mert amilyenek vagyunk, azt a baba is látja. Ha anya elhanyagolt, slampos, zsíros hajú, rosszkedvű, elégedetlen, akkor ő is hajlamos lesz ezt lemintázni. A házasságunk karbantartásáról nem is beszélve. Sok férfi lép le besavanyodott mackónacis mamik mellől, akik persze belül csupaszív emberek, jó anyukák, de... De őszintén, ki akar hazamenni egy olyan nőhöz, aki nincs megelégedve magával? Én vidám vagyok, pozitív, energikus, és csak arra bíztatok mindenkit, hogy ne hagyja, hogy felfalja az anyukalét, mert nemcsak anyák, hanem nők is vagyunk.
Bocs, hogy így kiöntöttem a lelkem, de jólesett.
Én mondjuk nem értem hogy a leggings mióta az igényesség csimborasszója, szerintem pont ugyanolyan otthoni viselet mint a mackó, csak ha kellő mennyiségű túlsúly van, akkor legalább igénytelenebb benyomást kelt.
Úgy itthonra gyerek előtt sem sminkeltem, ha megyek el akkor igen. Az alaphigiénia meg továbbra is alap. Szőrtelenítés, hajmosás, arckrém, napi több fogmosás még mindig van. Körmöt és hajat gyerektől függetlenül évek óta nem festek.
Kérdező, ne hanyagold el magad, ott a férj/apa aki tud fél-egy órát gyerekezni míg te rendbe vágod magad és wellnesselsz egyet a fürdőben. Nem, nem a pasas miatt, hanem mert neked is jól fog esni.
Ugyanúgy nem "adok magamra", mint előtte.
Gyerek előtt se sminkeltem, most se teszem.
Az arcápolás ugyanolyan fontos maradt.
A hajam mindig is természetes volt.
Gyerekek előtt is kényelmesen öltöztem itthon. Máshova pedig alkalomnak megfelelően.
Igen. Persze ezért le leszek pontozva...
Minden nap sminkelek,bár minden nap megyünk is valamerre. Szépen öltözködöm és kényelmesen,de melegítőnadrágom pl.nincs 1 db sem. Ja és ugyanúgy lecsúszok a gyerekkel a csúszdán 🤣 csak mert a múltkor meggyanúsítottak azzal,hogy nem 🤣
Nekem volt egy időszak, amikor kb zombi voltam... 5 nagy gyerek, egy újszülött, nagyjából túléltem a napokat.
A férjem amúgy nagyon cuki volt, mert rávilágitott finoman a lényegre, hogy akkor ő most itthon marad szabin és kicsit foglalkozzak magammal is.
Túlsúlyos sosem voltam, szülesek után is 55 kg voltam, meg 170 cm magas...
Szóval akkor összekaptam magam, azóta 2 hetente elszaladok vagy tartós egyenesítesre, vagy hullámra a fodrászhoz,3 hetente géllak, szemöldök, szemkontur tetovát csináltattam.
Meg azért hetente 1x szortelenitek is.
Igen, az alap higiénia nem változott. Max. a hajam többször van összefogva, mint gyerek előtt.
Az öltözködési stílusom változott, mivel a játszótérre sportosabban öltözök, de ugyanúgy ügyelek a ruhám tisztaságára. A lebüfizett, összesarazott ruhákat a szennyesbe teszem és nem hordom tovább.
Ékszereket is kevesebbszer hordok (pl. karkötő vagy karóra).
#8 2 hetente tartós egyenesítés? 😲
Nekem terhesség után nagyon fénytelen és olyan semmilyen lett a hajam. A keratinos hajegyenesítés csodát tett és fél évet simán kibír. Nagyon ajánlom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!