Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor otthon voltatok a...

Mikor otthon voltatok a babával, akkor is ugyanúgy adtatok magatokra, mint előtte?

Figyelt kérdés
Én mióta megszületett a kislányom,kicsit elhanyagoltam magam. 5 hónapos
2021. szept. 25. 23:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%

"Ja és ugyanúgy lecsúszok a gyerekkel a csúszdán 🤣 csak mert a múltkor meggyanúsítottak azzal,hogy nem"

Reméljük, hogy 60 kg alatt vagy. ;)

2021. szept. 26. 08:42
 12/24 anonim ***** válasza:
58%
#11 😆
2021. szept. 26. 08:44
 13/24 anonim ***** válasza:
60%
Miért lett lepontozva a 7-es? Nagyon helyesen teszi, hogy ad magára.
2021. szept. 26. 09:24
 14/24 anonim ***** válasza:
32%
13 azért mert szégyen ha anyaként nők is akarunk maradni 🤷‍♀️
2021. szept. 26. 11:37
 15/24 anonim ***** válasza:
66%

Nálam változó. Ha fáradt vagyok, hosszú éjszakánk volt, akkor nem érdekel ha slampos vagyok és mackóban nyomulok.

Én arra igyekszem odafigyelni, hogy mindennap menjünk sétálni, jót tesz a mentális egészségemnek. Ha céltalanul is megyünk, felöltözöm normális utcai ruhába, ha dokihoz is beugrunk, vagy boltba, akkor sminkelek, összeszedem magam.

Nem azért, mert enélkül nem érzem embernek magam, egyszerűen csak sokat dob az önbizalmamon, hogy nem egy leharcolt plöttyként lépek utcára.

A hajamat rendesen mosom, kozmetikushoz eljárok (bababarát), szőrtelenítek, szóval ilyen tekintetben semmit nem változtam.

2021. szept. 26. 11:59
 16/24 anonim ***** válasza:
96%
Otthon a lakásban mindig kényelmesbe öltözök: rövidnadrág, melegítő nadrág… De amint kimozdulunk valahova, jön a farmer, normális felsők, hajbelövés. Nem tudnék itthon tenni-venni csiniben.
2021. szept. 26. 12:02
 17/24 anonim ***** válasza:
40%

Ezek szerint leharcolt plötty vagyok, csak mert nem cicomázom magam mielőtt elmegyek a gyerekkel a Lidl-be. Szerintem nem attól nő valaki, hogy kivasalt hajjal pávázik és pillapödörítővel mázolja magát "széppé". Tévhit, ami a fejekben van.

Lehet lepontozni 🐵

2021. szept. 26. 12:18
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
#17 nem a cicoma a lényeg, hanem az igényesség. Egy lebüfizett kosztüm is lehet igénytelen és egy farmer+póló is igényes. A lényeg, hogy ne csipás szemmel és több hetes zsíros hajjal menj a lidlbe.
2021. szept. 26. 12:36
 19/24 anonim ***** válasza:
73%

Reméljük, hogy 60 kg alatt vagy. ;)

Igen alatta,bár sehol se láttam még kiírva hogy csak 60 kg alatt 😆

2021. szept. 26. 12:37
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

Nem baj a smink, én nem ezt mondom, bánom is én ki hogy pingál, de nem ettől igényes valaki, pláne nem ettől nő. Szerintem ha tiszta, rendezett a ruhám, és tiszta, ápolt az arcom/fogam/hajam/körmöm, már mindent megtettem, hogy jól nézzek ki. Még egy kis lábszőrtelenítés is jól esik (nyáron 😜😜).

De ennyi. Egyszerűen nem praktikus kiengedett hosszú hajjal létezni, hullik összevissza, gyerek cibálja, stb.

2021. szept. 26. 13:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!