Mikor otthon voltatok a babával, akkor is ugyanúgy adtatok magatokra, mint előtte?
15# vagyok.
Az én válaszom csak is magamról szólt és senkit nem minősített, nem tudom miért vette bárki is magára. Szerintem az a lényeg, hogy MI, anyák jól érezzük magunkat a bőrünkben és igenis, ne leharcolt plöttyként létezzünk évekig, mert az kihat a lelki világunkra. Az, hogy ki hogyan NEM érzi magát annak, az egyéni preferencia és önbizalom kérdése, nem tisztem megítélni, csupán leírtam, hogy ÉN hogyan érzem jól magam ilyenkor a bőrömben. És még azt sem részleteztem ki, hiszen nem 3z volt a lényeg. A hajam pl. nekem huszadrangú, babavárás előtt is lófarokban, vagy kontyban szerettem hordani. Gyerek mellett sem vasalgatom így nyilván két naponta.
Erős sminket sem hordtam soha, azóta sem. És még sorolhatnám, nem vagyunk egyformák...
Szóval nem kell magára venni senkinek az én kijelentésem, főleg nem többet belelátni, mint amit... :)
Adok magamra. Az alapból nem sminkeltem magas csak szempillaspirált használtam. Ugyanúgy kifestem reggel a szempillámat.
Ugyanúgy veszek divatos ruhákat.
Reggel elviszem a nagyot az iskolába utcai ruhában majd átöltözik az itthoniba. Ha megyek érte felveszek egy utcai ruhát. Általában sportcipő, farmer, póló, bőrdzseki.
Ugyanúgy festem a hajam, szedem és festem a szemöldököm.
A hajam konytban van mindig mert hullik és persze a kicsinek marhára tetszik ha megszaggathatja.
Egy éves a kicsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!