Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Muszáj hátul üljek a gyerekek...

Noemi2699 kérdése:

Muszáj hátul üljek a gyerekek mellett?

Figyelt kérdés

Van egy 4éves kis fiunk és egy 1honapos. Most vettük meg az első autónkat és mindenki azzal rohamoz,hogy hátul kell üljek a gyerekek miatt. De ha én nem akarok? Még amúgy is mindig rosszul vagyok kocsiban,nekem az első ülés a felszabadítás a rosszul lét alól.

Ki mit gondol ?

2022. szept. 18. 08:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
20%
37.Az enyémek már 14 és 12 évesek nem kell nekünk már tükör.A wv lupoba amúgy se kellett volna annyira kicsi,de a tükörrel az még mindig nincs kiküszöbölve,hogy ha bukik megfullad,vagy a testvére fejbe veri véletlenül.Max csak látod hogy megtörtént a baj.Nekem tök mindegy,de én nem ültem előre míg picik voltak.
2022. szept. 19. 06:54
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

40: nem veszem előre, mert ott van a legrosszabb helyen, plusz nem minden autóban lehet a légzsákot kikapcsolni egyébként, tehát eleve nem is evidens, hogy ez egyáltalán opció.

És igen, ha én vezetek, akkor nincs választás, de ennyi erővel akkor máskor sem tragédia, ha nem ül hátul anyuka őrizni a gyereket.

2022. szept. 19. 12:27
 43/48 Derjaderja ***** válasza:
100%

Egy olyan autóban, ahol elfér egy felnőtt a két ülés között, hogy tud egy szabályosan bekötött kisgyerek fejbeverni egy, vélhetően a menetiránynak háttal bekötött babát? És mégis mivel verné fejbe?

Ezt a fulladást sem értem, hogy ha éjjel nem fullad bele a bukásba, akkor pont az autóban mért tenné?

Mondjuk értem, hogy egy zsúfolt többsávos úton para kisirolni pánikban, ha épp rosszul van a gyerek. Szerencsére velünk nem történt ilyen, csak egyszer csípett rá a lányom a szájára egy ruhacsipeszt menet közben, de az megoldható volt piros lampánál hátranyúlva.

2022. szept. 19. 14:11
 44/48 anonim ***** válasza:
25%
Hát mert nem fér el középen felnőtt azért.Nekünk 4 személyes az autó,nincs középen ülés, közvetlenül egymás mellett lennének.A kezével is fejbe tudja verni,és éjszaka nem rázza az autó,hogy bukjon,ha mégis, akkor van alatta légzésfigyelő,és nem kell kisorolni,félreállni,kikötni magamat,ajtót nyitni,kivenni stb,hanem mellette vagyok,és rögtön ki tudom venni.De nekem mindegy!Én már unom ezt a témát.Aki akár üljön akkor elől.Ugyanaz,mint a külön szobába altatás témája.Van akinek az a jó,nekem még se fordult a fejemben.Ettől meg elfogadom a másik álláspontját is.Én hátraültem, kérdező akkor te ne ülj hátra.Aztán ha ordít,vagy ő is rosszul lesz az autóban majd változtattok.Lehet,hogy nem is tudtok egy darabig egyáltalán autózni vele,ha ő is hányós lesz.
2022. szept. 19. 14:38
 45/48 Derjaderja ***** válasza:
100%

Ja persze, értem, hogy szubjektív, nekem nincs gondom senki verziójával, csak próbálom értelmezni a választ.

Én a bukástól nem annyira féltem soha (a fiam volt bukós valamennyire), azért nem fullad meg egy masodperc alatt.

Mi nem használtunk légzésfigyelőt, de Magyarországon tudom, hogy szinte mindenki alkalmazza.

Úgy látom, 2 csoportja van a félelmeknek: vki az anyósülésre fél inkább tenni a gyereket, valaki meg hátul hagyni fél őket egyedül.

2022. szept. 19. 14:44
 46/48 Derjaderja ***** válasza:
100%
Ui. Én meg tényleg attól félek inkább, hogy az ordítás miatt balesetet okozok. Így ez is motivált az elhelyezésben.
2022. szept. 19. 15:04
 47/48 anonim ***** válasza:
Na ez a másik.
2022. szept. 19. 15:21
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit tudtok ezen veszekedni… Mindenki csinálja úgy, ahogy akarja! Ahogy neki kényelmes! Ez nem olyan, hogy kell, mint a gyerekülés kérdés. A gyerekülés kötelező, hátra ülni nem. Ezt mindenki döntse el. Én nem tudok hátul vezetni, így én elöl ülök. Az anyósülésen nincs izofix, így a gyerek megy hátra egy tükörrel. Amúgy is én ott biztonságosabbnak érzem. De ez csak az én véleményem. Másnak lehet más. Nem fogjátok egymást meggyőzni!
2022. szept. 19. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!