Levelezői védőnői képzésről t mesélnétek? Két gyermekes édesanya vagyok, de úgy döntöttem szeretném megpróbálni az egyetemet. Van közöttetek olyan aki bármilyen képzést gyerekek mellett csinált végig?
2-es!
Ha az utolsó kérdésemre gondolsz, arra vagyok kíváncsi, hogy ki hogyan élte meg/csinálta végig gyerek mellett a tanulást.
Nem azt kérdeztem, hogy szerintetek milyen kategóriát válasszak.
Akkor sem az egyéb kérdésekbe kell tenni, hanem ide, a gyerekvállalásba.
Ha annyira hanyag/öntörvényű vagy, hogy még ez sem érdekel, akkor kérlek, hogy NE menjél sehova, ahol pici gyerekeket bíznának rád!
Már hogy tartozna a védőnői képzés a gyerek vállaláshoz? 😅 Mióta sorolják az egyetemi vagy bármilyen szociális képzéseket ide?
Azt szeretném megemlíteni azért, hogy gratulálok Neked, kedves ismeretlen "embertársam", hogy ennyiből következtettél erre a kijelentésre! Ahoz külön, hogy ilyen szabadon ítélkezel másokról!
Ha mindent támadásnak veszel, és mindenre hárítással reagálsz, akkor nagyon nem való neked ez a szakma.
Itt problémákat kell megoldani, és NEKED kell megoldani, és lehetőleg úgy, hogy gondosan, ELŐRE készülsz rá.
Nem hanyagul odadobod valahova a dolgokat, ahogy most csináltad, és ha valami baj lesz, akkor támadsz, hárítasz és mást okolsz!
Még megpróbálhatsz ezen változtatni, de akkor EL KELL KEZDENED!
Én hárítok?
Rendben. Ha Te ettől jobban alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!