3 év alatti gyerek/gyerekek mellett mennyi idő maradt a párotokkal kettesben? Mennyire sínyli meg a kapcsolat?
Kevés. A férjem többműszakban dolgozik.
Amikor csak lehet, próbálunk időt lopni magunknak. Nem sínyli meg.
Tudjuk h ez egy átmeneti állapot.
És megtanultuk jobban értékelni azt a p@r perc összebújást😅
Hát nem sok időnk maradt, ez tény :D Nekünk is első sorban az esték, amik szabadok, meg a nagyszülői segítséggel felszabadított délutánok/napok (1-1 nap, semmi összefüggő hétvége vagy ilyesmi).
A kapcsolatunk viszont ezt nem sínylette meg. Igyekszünk segíteni egymásnak, hogy ha valakinek nehezebb napja volt, a másik könnyítsen rajta, megbeszéljük az aktuális gondolatainkat, van lehetőségünk összebújni, közösen filmezni, a tesó-kérdésen "dolgozni", szóval nem igazán változott ebből a szempontból semmi, csak annyiban, hogy nem "folyik szét" az egész napra/hétvégére, hanem pár órába koncentrálódik.
jelenleg csak este (21-22.30) es hetvegente az alvasi idő (12.30-14.00), illetve voltunk 2x koncerten , akkor nagyszülőnél aludt, ami jól sikerült, de nyilván hetente nem alszik ott
egyébként kövezzetek meg, de nekünk volt olyan, hogy beraktuk a kiságyba + ipaden mese ( mivel amúgy nem nagyon néz, ilyenkor lekötötte), mi meg be a hálóba 10 percre
most ez már nem megoldható, mert nem kiságyban alszik
nem érzem hogy megsinylette volna a kapcsolat, nyilvan ha együtt aludnánk vele, vagy nem aludna délutan stb akkor más lenne a helyzet
2 és fél éves a nagy, 4 hónapos a kicsi.
Kb 9kor elalszanak, onnan miénk az este.
Miota a nagy megvan, nem voltunk kettesben. (Nincs kire hagyni őt/őket).
Egyáltalán nem sínylette meg a kapcsolatunk.
Tudtuk, hogy a gyerekvállalás ezzel jár. Ja és imádunk hármasban, illetve mostmár négyesben lenni, programokat csinálni.
Megsínylette.
Jobb embernek gondoltam a férjem aztán most derült ki milyen.
Az anyjaval is gyakran beszél lehet azért ilyen. Elkerülhetetlen családi vállalkozás miatt a találkozásuk. Nem gondoltam hogy ez lesz, anyósom miatt megy tönkre főleg,mert beszél sokat hogy nekem is kellene annyit csinálnom mint neki , O is megoldotta egyedül. Pedig nem is igaz mert az anyja közel lakott.
Szomorú élete lehet annak aki lepontozza azt is akinek megsínylette és azt is akinek nem.
Tudom h ez a legnagyobb örömöd az életben. Sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!