Nektek milyen lett a párotokkal a kapcsolatotok miután gyermeketek született?
Figyelt kérdés
Változott a kapcsolatotok, pozitív vagy negatív irányba esetleg?2015. jún. 1. 19:39
1/9 anonim válasza:
Szexmentes... de szerintem ezt egyikünk se bánja, akármilyen furcsa is. (22 éve vagyunk együtt, a gyerek a 15. évben jött).
2/9 anonim válasza:
Szerencsére előtte is jó kapcsolatunk volt, de szerintem még jobban erősített rajta a gyerek. Egyrészt közös dolgok vannak, amiket együtt kell megoldanunk, (együtt sírunk-együtt nevetünk) másrészt bent volt a szülésnél és azóta elmondása szerint másképp néz rám, hogy ezt a fájdalmat, így tűrtem és ilyen gyönyörű gyereket szültem neki, büszkébb rám :)
3/9 anonim válasza:
Sokat vàltozott de nem ily2n jobb lett vagy rosszabb èrtelemben. Tökèletes volt gyerek előtt is most is az de màs, màshova tolódtak az igènyek, a fontosàgi sorrend, de mindkettőnknèl ïgy nem okoz gondot!
Szorosabbnak szorosabb lett az biztos, nagyon kellünk egymàsnak hogy működjön minden :-)
(Nekünk semmi segítsègünk)
4/9 anonim válasza:
Még csak öthetes a babó, szóval egyelőre itt is szexmentes, de mi már nagyon meg vagyunk kattanva szex nélkül. Ezenkívül kicsit feszültebbek, fáradtabbak vagyunk mindketten, kicsit újra egymáshoz kell csiszolódni, egyelőre jól haladunk.
5/9 anonim válasza:
Nagyon jó kapcsolatunk volt, de azóta biztosan tudjuk, hogy mi együtt bármit kibírunk. Volt az első évben minden, alváshiánytól a szövődményekig. Mi tényleg szétrobbanthatatlanok vagyunk, és most már mindketten érezzük, hogy ez bizony betonbiztos kapcsolat, romantika és lázas szexszel töltött éjszakák nélkül is az volt. Azóta megtanultunk újra időt szakítani, alakítjuk, formáljuk a mindennapokat, de tudjuk, hogy nagy baj esetén is mindig ott leszünk a másiknak. ÉLetünk legjobb kalandja. És most várjuk a másodikat :)
6/9 anonim válasza:
17 hónpja szexmentes :( más lent ninden kösztünk.
7/9 anonim válasza:
3 gyermek van.
Hatalmas szerelemmel indult 15 évesen, 24 évvel ezelőtt. Azóta is nagyon szeretjük egymást, más soha nem volt az életünkben.
Nagyon ragaszkodunk egymáshoz. A szex tökéletes.
8/9 anonim válasza:
Kedves lepontozok, batran eljetek ki a flusztracioitokat itt, az en eletemet lepontozhatjatok, legalabb ebbol is latszik, hogy irigyeltek, amit nem banok, mert az azt mutatja, hogy valamit jol csinalok! ;) sok boldogsagot a megnyomorodott kapcsolatotokhoz.
9/9 anonim válasza:
6-os vagyok én nem pontoztalak le ne is foglalkozz senkivel. Nálunk pl nehéz megoldani hogy sex legyen külföldön dolgozik úgyan minden héten hazajár 1 napra de sokszor erőnk sincs hozzá. Ő reegel 7től éjfélug dolgozik. Amúgy a változás nálunk minden másban jó irányban történt. Csak úgye nem az volt a kérdés hogy miért nincs sex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!